ВОЈАЖЕР

За сите членови на ИПА, ВОЈАЖЕР ТУРИСТИК СЕРВИС нуди специјални попусти за користење на услуги од нивниот асортиман, и тоа:

За редовни пакет програми – 8% попуст.

За програми со early booking – 6-7% попуст.

За програми Дубаи – 40 евра по платежен патник.

За егзотични дестинации и организирани групни патувања – провизијата е фиксна и зависи од дестинацијата и терминот.

За авионски карти – провизијата е фиксна и зависи од авио компанијата и дестинацијата.

За индивидуални аранжмани – провизијата е варијабилна.