РЕНТ А КАР - АРСИМИ КОМПАНИ

Арсими Компани на членовите на ИПА нуди попуст во висина од 15% на рент а кар услугите.

Рент а кар услугите се достапни и од аеродромите во Скопје (Александар Велики) и Приштина ( Prishtina International Airport).