ЕДУКАТИВЕН ЦЕНТАР СОНЦЕ

За членовите на ИПА и нивното потесно семејство овозможува попуст од 20% на редовните цени за услугите од програмата која опфаќа:

  • Курсеви за странски јазици
  • Курсеви  информатика
  • Детски развој
  • Спорт и забава