"ЕУРО ХОТЕЛ ГРАДЧЕ"

Еуро Хотел Градче“ во близината на Кочани лоциран во прекрасната природа, до вештачкото езеро, за членовите на ИПА овозможува 20% попуст за сместување и користење на нивните услуги.