РЕСТОРАН "ХИПОДРОМ"

За членовите на ИПА Македонија, ресторанот Хиподром обезбедува попуст од 20%. А за организација на вашите свадби и останати свечености нуди специјални попусти.

Потполно реновираниот ресторан Хиподром се наоѓа на само 6км од центарот на градот. Градината во отворениот простор изобилува со зеленило и претставува одлично место за организација на вашата прослава. Располагаме со 400 места на отворен простор и 350 затворен простор.

Организираме секаков вид прослави по многу поволни цени.

Повелете посетете не’, уверете се’!!!

за резервации +389 78 300 229