РЕСТОРАН "ФУРНА"

Не е потребно да одите во Италија, за да се почувствувате одсатни од секојдневието, потребно е само да го посетите ресторанот Фурна. Ќе бидете прекрасно пречекани и послужени од професионалниот персонал на ресотранот, каде што перфекцијата е секојдневие. Ви препорачуваме една чашка бело вино, од огромниот избор на вина со кои располага ресторанот или било кој безалкохолен пијалок. Доколку времето е сончево и прекрасно, преубавата тераса на ресторанот Фурна ќе ве дочека подготвена за уживање.

За членовите на ИПА, ресторан ФУРНА обезбедува попуст од 10%.