РЕСТОРАН "КОЛИБА"

За ИПА членовите овозможен е 10% попуст на производите и услугите.

Контакт:

  • Адреса: ул. Наум Наумовски Борче бр.62 (спроти Кафе Круг – Дебар маало)
  • Тел. (+389) (2) 310 10 17