РЕСТОРАН И ПРЖИЛНИЦА "ЕКСТРА ЗЛАТНА РИПКА"

РЕСТОРАН И ПРЖИЛНИЦА „ЕКСТРА ЗЛАТНА РИПКА“ – лоциран наспроти Католичка црква, нуди голем број на специјалитети од речна и морска риба, скара на жар и сите врсти на салати.