РЕСТОРАН ДАЛМА

За ИПА членовите овозможен е 10% попуст на производите и услугите.

Ресторанот Далма беше отворен во 2005 година и многу скоро стана една од омилените дестинации во градот. За познавачите тоа е совршено место во кое може да се најде првокласна храна, интимен амбиент и беспрекорна услуга.