ДИВАНО СТИЛ

ДИВАНО СТИЛ

За ИПА членовите овозможени се следните попусти:

-15% попуст  при купување на производи од нивно производство,
-10% попуст  при купување на производи од нивниот асортиман, услуги и друго
-1% дополнителен попуст за сметки над 50.000 денари и
-2% дополнителен попуст за сметки над 100.000 денари