ГЕНЕЛ-Canon

ГЕНЕЛ Д. О. О. е овластен дистрибутер на CANON за македонскиот пазар.

Нашата компанија, формирана во 1993 година, стана препознатлива на домашниот пазар по примената на современите менаџмент и бизнис техники, како и потполна посветеност и подготвеност за задоволување на највисоките стандарди на потрошувачите. За ИПА членовите овозможен е 5% попуст на производите и 10% попуст на услугите и сервисот.