ROYAL HOUSE GROUPE-SWAROVSKI

“Royal House Group“ е ексклузивен дистрибутер за територијата на Р. Македонија на реномираните светски брендови: Villeroy & Boch, Swarovski, Rozenthal, WMF, Leonardo, Nachtmann, Brabantia, Riedel и Umbra. 2006- Отворен е првиот продажен салон ”My House of Villeroy&Boch” 2007-Во Скопје е претставен Swarovski со Premium Shop 2009-Отворен е “Royal House” – ексклузивен продажен простор ,уреден и опремен по највисоките стандарди , во кој има сирика палета на врвно дизајнирани и висококвалитетни кујнски садови и декоративни предмети од Villeroy & Boch, Rozenthal, WMF, Leonardo и Alfi од порцелан , кристал и сребро. За членовите на ИПА “Royal House Group“ нуди попуст од 10% на сите производи. ул. Македонија бр. 32

телефон/факс: +389 2 3221 500
http://www. royalhouse. mk/Swarovski. html