IL CAMMINO-МЕБАТЕКС

МЕБАТЕКС на членовите на ИПА нуди попуст на своите производи во висина од 30% (на акциски производи во висина од 10%).

Повеќе информации на:
тел: 02/ 3215 283
email: info@ilcammino. com. The teachers’ unions, which have both endorsed talk sen. mk
E-Mail: info@ilcammino. com. mk