Почитувани
Ве известуваме дека пет члена делегација на ИПА МКД, Регион Скопје, со своја презентација зеде активно учество на меѓународната конференција “Проблемите на 21-виот век, Дрога, Алкохол и Булинг во училиштата “(International Conference “Problems of the 21st Century” Drugs, Alcohol, Bullying in Schools) која се одржа во Арад,Романија во периодот од 27-30 Март, Оваа меѓународна конференција е организирана од страна на ИПА Романија а покрај ИПА С. Македонија на истата учествуваа и делегациии од ИПА Германија, ИПА Србија, ИПА Бугарија, ИПА Унгарија и секако домаќините, ИПА Романија.
Ја користиме оваа прилика да им се заблагодариме на домаќините за одлична организација.

Please follow and like us: