Се известуваат сите членови од сите Региони на ИПА Македонија дека се поканети од страна на Регион ИПА Прилеп за учество на еднодневен марш кој ќе се одржи на ден 24.03.2019 год. до село Лениште, манастир Св.Петка каде ќе има организирано заеднички ручек и дружење.

Збирно место е во кругот на АМД – Прилепец – Прилеп од 08:00 – 08:30 пристигнување на учесниците и во 08:30 е тргнувањето.

Сите заинтересирани да се пријават до 23.03.2019 год. кај Рубин Преслиски 070/555-060 и Горан Петрески 075/479-013.

Servo per Amikeco

Please follow and like us:

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *