Почитувани ИПА членови и ИПА пријатели Ве известуваме дека ИПА Македонија- Секција на жени организира четиридневна екскурзија на Златибор во период од 06-09.12.2019 година, со три ноќевања, полни пансиони во двокреветни и трокреветни соби во хотел Сателит, Златибор ( користење на СПА, парна бања, фитнес)

А Г Е Н Д А

На 06.12.2019 година (петок) поаѓање од Скопје ( местото и времето ке бидат наkнадно утврдени) .

Попатно застанување, прошетка во Ниш (еден час).

Пристигнување во хотелот во вечерните часови, сместување и вечера.

07.12.2019 година (сабота) вечера со организирана забава во хотелот со жива музика.

08.12.2019 година (недела) прошетка низ Златибор, Златиборско езеро, слободни активности.

09.12.2019 година (понеделник) заминување од хотелот во попладневните часови по ручек.

Вкупна цена на екскурзијата за ИПА членови е 4000 денари

Право на пријавување имаат сите жени членки на ИПА Македонија, пензионирани членки и ИПА пријатели ( при пријавувањето да се наведе број на ИПА легитимација).

Пријавувањето е до 11.11.2019 по принцип прв пријавен до пополнување на места.

Лице за контакт: Даниела Думановска моб.тел. 071 291 810,

е-маил daniela.dumanovska7@gmail .com.

Претседател на Секција на жени- ИПА Македонија

Даниела Думановска

Please follow and like us:

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *