ДТУ ДЕ-ЦАР 2

Почитувани ИПА членови и ИПА пријатели Ве известуваме дека е склучен договор за попуст од 30 % со фирмата ДТУ ДЕ-ЦАР 2 со седиште на ул Христо Татарчев бр. 47 А Скопје.
Декарбонизација на мотори на автомобили