ДТЗИ Транзит ДОЕЛ Богданци

Склучен договор за соработка и екстра попуст за членовите на ИПА со фирмата ТДТЗИ Транзит ДОЕЛ Богданци која има две продажни места во Скопје (позади дирекцијата на КАМ) во Автокоманда и во Богданци на ул. Изворска бр. 1.

Попустот се однесува за Продажба на гуми и бесплатно балансирање и промена на гумите купени кај нив. За сите информации потребно е да се информирате на телефон 071 392 550 или на нивната фб страна.