Почитувани членови на ИПА Македонија,

Ве известуваме дека на ден 14.04.2019 год. недела, во 12 часот во просториите на МКЦ ќе се одржи Годишно собрание на ИПА Македонија.

Please follow and like us:

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *