По покана на Претседателот на ИПА Израел, Претседателот на ИПА Македонија, Робертино Ацески присуствуваше на овој настан.

Please follow and like us:

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *