ГАРДЕНИА ХОТЕЛ & СПА

Склучен договор за попуст во висина од 20 % со фирмата ДУТ “САНОТЕЛ,, – ГАРДЕНИА ХОТЕЛ & СПА лоциран на ул. Академик Пенчо Давчев во Велес.

Користењето на летниот базен за членовите на ИПА е бесплатно.