ВИП Пошта

Попуст во висина од 30 % со ВИП Пошта ДОЕЛ Скопје со седиште во Скопје населба Вардар зграда 1/2.
Напоменуваме дека за добивање на попустот нашите членови и ИПА пријатели потребно е да покажат важечка ИПА картичка.

Контакт телефон 075/228-588 и 075/228-538