Винарска визба - Тиквеш

ДПП Винарска Визба – Тиквеш за попуст во висина од 10 % на редовните цени за производи купени во нивните продавници во Кавадарци ул. Индустриска бб и Скопје ул. Томе Пуре бр. 2.

Напоменуваме дека купувањето е ограничено на два пакета производи по член на месечно ниво.
Попустот се однесува и на Угостителскиот ресторан лоциран во деловниот круг во Кавадарци.