БЕРНАРДА

Почитувани ИПА членови и ИПА пријатели Ве известуваме дека е склучен договор за попуст  со фирмата БЕРНАРДА ДОЕЛ СКОПЈЕ лоцирана на ул Коле Неделковски бр. 5за попуст од 12 % од редовната цена на класичните душеци и кревети
-22 % од редовната цена на медицински душеци
-3-5% на производи на акциските цени