Аутомотив Груп

Аутомотив Груп за членовите на ИПА овозможува попуст за купување на нови возила од гамата на Renault:
– Twingo 8% ( осум насто)
– Clio 10 % ( десет насто)
– Capture 12 % (дванаесет насто)
– Megane 12 % (дванаесет насто)
– Kangoo 10 %( десет насто)
– Espace 14 % ( четиринаесет насто)
– Koleos 14 %( четиринаесет насто)
– Kadjar 14 % (четиринаесет насто)
– Товарната програма 10 % ( десет насто)
DACIA
За сите модели попуст од 4% (четири насто)
NISSAN
За сите модели попуст од 10% ( десет насто)
ЗА сервисни услуги за    Renault, Dacia и Nissan попуст од 20 % на работна рака и резервни делови кои попусти не важат кога има акциски попусти.