Cleaning & Polish

Попуст во висина од 20 % во Cleaning & Polish лоцирана на ул.3 бр.3 1-1 со главна дејност автокозметика и осветлување( полирање на возило, полирање на фарови, тапацирање, лед осветлување и слично).