АКВА ПАРК-ПРОБИШТИП

СРК МАРКАТ ДОО-Скопје (АКВА ПАРК-ПРОБИШТИП) за попуст во износ од 20% за користење на услугите во аква паркот.

 
http://www.aquaparkmacedonia.mk/
 

Мартин Стојановски тел.075/295-995