Почитувани ИПА членови и ИПА Пријатели,
во прилог е прикачен Ажуриран Список со склучени Договори за деловна соработка на ИПА Регион Штип со правни субјекти.

НАПОМЕНА: За користење на попустите потребно е да покажете важечка ИПА картичка за тековната година.
Попустите се однесуваат на носителите на ИПА картичка и членовите на нивните семејства.

Please follow and like us: