Почитувани,

Во прилог го имате целиот ажуриран список на партнери и пријатели, спонзори на ИПА со кои ИПА има склучено соработка и кои на членовите на ИПА им нудат попуст во своите деловни субјекти. Во списокот попустите се подредени по региони.Се надеваме дека ќе уживате во користењето на истите.

ПОПУСТИ 03-2021

Please follow and like us:

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *