Договори за деловна соработка на ИПА Регион Скопје со следните правни субјекти – ИПА партнери:

1. ДППВ Винарска Визба – Тиквеш експорт – импорт АД Скопје
❖ Попуст од 10% на редовниот ценовник во продавниците лоцирани на ул. Индустриска бб во Кавадарци и на ул.Томе Пуре бр.2 во Скопје
❖ Попуст од 10 % на редовниот ценовник во Угостителскиот објект-​Ресторан лоциран на ул. Индустриска бб во Кавадарци

2. ВИП Пошта ДООЕЛ Скопје лоцирани во Населба Вардар зграда 1-2
❖ Попуст од 30 % на редовниот ценовник на достава на пратки
❖ Контакт телефон 075/228-588 и 075/228-538

3. ДД АУТОСОЛУТИОНЕ лоцирани на ул.Христо Татарчев бр.47а
❖ Попуст од 30 % на редовниот ценовник за декарбонизација на возила и чистење на ДПФ филтер
❖ Контакт лице Игор 070/336-779

4. ПЗУ Дерма Плус – Дерматолошко-естетска ординација лоциран на Бул. Јане Сандански бр.84-3/5
❖ Попуст од 15 % на редовниот ценовник
❖ Контакт лице Д-р Коста Цветковиќ 022446600

5. РУСС ГРОУП ЛТД ДООЕЛ- Хотел и Ресторан “Кањон Матка„ лоцирани на ул.1 бр.1/1-1 Матка
❖ Попуст во висина од 15 % на редовниот ценовник
❖ Контакт лице Александар Амповски 078/503-000

6. ПАРК Хотел & СПА лоцирани на ул 1732 бр.4/3
❖ Попуст од 20 % на редовните цениза сместување и угостителски услуги
❖ Попустот не важи во СПА и Фитнес Центарот
❖ Контакт лице

7. ДХМ Компани – Гостилница 5-ка лоцирани на ул.Јуриј Гагарин бр.17
❖ Попуст од 20 % на редовниот ценовник
❖ Контакт лице Славе 078/341-257

8. ТП Бифе Чардак- Кафана Чардак лоцирана на ул.Благој Ѓорев бр.104 Б во Велес
❖ Попуст од 10 % на редовниот ценовник
❖ Контакт лице Баже 070/315174

9. ДУТ Санотел- Хотел и Спа ГАРДЕНИА лоцирани на ул.Академик Пенчо Давчев бб во Велес
❖ Попуст од 10 % на редовниот ценовник
❖ За добивање на попустот потребно е претходно да се извадат клуб картички во самиот хотел.
❖ Контанкт лице Александар 078/409-674

10. ТРИМАКС Доо Скопје со седиште на бул.К.Ј.Питу бр.15/6 во Скопје.
❖ Попуст во висина од 10 % во сите нивни книжарници на целиот асортиман освен (збирки, работни тетратки, куферчиња за техничко, меници, производи кои се веќе намалени, лајкамобиле картички и не може да се комбинира со други картички за поволности.

11. ЈУНИК СТУДИО ДООЕЛ фризерско студио лоцирано во ТЦ Беверли Хилс прв кат.
❖ Попуст во висина од 5-20 % на услуги
❖ Контакт лице Игор

12. ТДТЗИ ТРАНЗИТ ДООЕЛ со седиште на ул. Изворски бр.1 Богданци и Скопје.
❖ Попуст од 7 % на редовните цени при користење на производи и услуги од нивниот асортиман (Гуми)
❖ Контакт лице Глигор 070/744-444

13. ФИТНЕС ХАУС ДОО со седиште на Бул. П.Одреди бр.40
❖ Попуст во висина од 15 % на редовните цени во ресторанот

14. Гостилница ХХЛ Трејд Скопје- Аеродром со седиште на бул.Јане Сандански бр.66-1-2
❖ Попуст во висина од 20 % на редовните цени.
❖ Контакт лице Катерина

15. АНГЕЛ ДЕТАЛИНГ ДООЕЛ Скопје со седиште на ул.3 бр.3/1-1 Трубарево, Скопје
❖ Попуст во висина од 20 % на редовните цени (полирање, автокозметика, осветлување, тапацирање…)
❖ Контакт лице Бојан

16. КРУСЕЛ ДООЕЛ Скопје со седиште на бул.Борис Трајковски 86а
❖ Попуст во висина од 20 % на редовните цени и 10 % на акциските цени од гамата на ИСКРА а за другите производи по договор
❖ Контакт лице Слободан

17. ТАНГРА-МК ДООЕЛ Скопје со седиште на Бул.В.С.Бато бр.81-2/4 Скопје
❖ Попуст во висина од 20 % на редовните цени (декоративен камен и сл.)
❖ Контакт лице Емилија

18. ВТ ПРОМО КОМПАНИ кафеана “ДНЕВЕН ПРЕСТОЈ“ – Дебар Маало со седиште на ул.Ѓорѓи Пешков бр.5
❖ Попуст во висина од 15 % на редовните цени
❖ Контакт лице Џими

19. БЕРНАРДА ДОЕЛ Скопје со седиште на ул.Коле Неделковски бр. 5 во Скопје.
❖ Попуст во висина од 12 % на редовните цени на класични душеци и кревети
❖ Попуст во висина од 22 % на редовните цени на медицински душеци
❖ Попуст во висина од 3-5 % на акциски цени

20. ДТУ Етерниа ДООЕЛ Скопј ресторан БАКУС Дебар Маало со седиште на ул Живко Чинго бр.10 Скопје
❖ Попуст во висина од 20 % на редовните цени во ресторанот
❖ Контакт лице Сашо

21. Т.А. КАМЕЛИЈА ТУРС ДОО Скопје со седиште на Бул.Кочо Рацин бр.20
❖ Попуст во висина од 5-15 % на редовните цени
❖ Контакт лице Ивона

22. БОРИНИ ДОО Скопје, ресторан „ЛА ТАНА“ со седиште на ул.Пролет бр.13а
❖ Попуст во висина од 20 % на редовните цени за угостителски услуги до 20:00 часот
❖ Контакт лице Ристо 075/333-321

23. ДПТУ ТОБЛЕР СКЕЛЕ ДООО Тетово со седиште на ул.М.Тито бр.36 во Тетово и Х.Т.Карпош бр.22 Скопје
❖ Попуст во висина од 20-40 % на редовните цени
❖ Контакт лице Суат

24. МАСТЕР ПРОТЕКШН Скопје Ресторан Умбрела ГТЦ Скопје
❖ Попуст во висина од 15 % на редовните цени
❖ Контакт лице Марјан 075 344-464

25. Ресторан НАЛЕЈ Јуниор ДООЕЛ Скопје со седиште на бул. Ј. Сандански бр. 118
❖ Попуст во висина од 15 % на редовните цени (важи само во ресторанот)
❖ Контакт 022450590 Јовица 077 850-487 и Мите 078/801-989

26. ФК ФУДБАЛ КИДС Скопје
❖ Попуст во висина од 20 % на редовните цени за упис на деца во фудбалска школа генерација 2006/2012 во ОУ Рајко Жинзифов Драчево
❖ Контакт 076/439-142

27. КК Вибас Баскет Скопје
❖ Попуст во висина од 15 % на редовните цени за упис на деца во Кошаркарска школа во повеќе основни училишта во Скопје за деца од 6-12 години
❖ Контакт Виолета 078/210-788 и 070/683-905

28. ДПТУ ГОЛДЕН КИНГ Компани ДОО Скопје со седиште на ул.З.Михајловски бр.4 Скопје “КРИО МАСАЖА“
❖ Попуст во висина од 15 % на редовните цени
❖ Контакт Златко

29. Е.М.Д. А.Ц.Е. АВТО КЛИМА со седиште на 3 та Македонска Бригада бр.74 А
❖ Попуст во висина од 20 % на редовните цени
❖ Контакт лице Цветко(Цеко) 2400400;240401 и 070/204-491

30. ДТУ ЕЛЕКТРА ГРУП ДООЕЛ со седиште во с.Брвеница-Тетово Ресторан “Електра Гарден“ с.Брвеница-Тетово
❖ Попуст во висина од 15 % на редовните цени
❖ Контакт лице Александар

31. МЕМОРАНДУМ ЗА СОРАБОТКА СО МАКЕДОНСКА СТРЕЛАЧКА ФЕДЕРАЦИЈА

32. ТП Цвеќарница “ЕМА“ лоцирана на ул.Народен Фронт бб-Цветен Пазар
❖ Попуст во висина од 20 % на редовните цени на цевтни аранжмани
❖ Попуст во висина од 15 % на редовните цени на целосна организација за свадби
❖ Контакт лице: Емилија

33. ИНТЕРМЕДИА ДОЕЛ-подружница Ресторан “ЛАТЕРРАЗЗА“ Скопје лоциран на плоштад Македонија
❖ Попуст во висина од 20 % на редовните цени
❖ Контакт лице: Зоран

34. ПРОМИС ДООЕЛ Скопје со седиште на ул.Фјодор Достоевски бр.37
​Магацинот е лоциран во Визбегово.
❖ Овозмежен е 15 % рабат на производи од нивната палета- средства за хигиена 9 течен сапун, течен детергент, разни видови средства за чистење, тоалетна хартија и слично)
❖ Контакт лице Жарко 078/ 209-209

35. ЈОКИ ДООЕЛ Илинден со седиште на ул.36 бр.2А Илинден
❖ Попуст во висина од 10 % на редовните цени за изведба на централно греење, соларна енергија, водовод, климатизација
❖ Контакт телефон 02/2581-800

36. ЕЛСА ЕС ДООЕЛ со седиште на ул.Академик Панчо Давчев бр.200 во Велес а има продавница во Скопје на ул.Невена Георгиева Дуња бр.2, Кисела Вода, Продажба на санитарии, плочки, производи за кујни и купатила и слично.
❖ Попуст во висина од 15 % на редовните цени
❖ Контакт лице: Перо

37. ДПТУ “УНИМАКС ДАТ“ ДООЕЛ Скопје со седиште на бул. 3-та Македонска Бригада бр.48 а
❖ Попуст во висина од 10 % на редовните цени
❖ Контакт лице: Анита

38. ВИПТУРС 1 ДООЕЛ Скопје Хотели ВИП
❖ Попуст во висина од 30 % на редовните цени во хотел ВИП Скопје
❖ Попуст во висина од 10 % на редовните цени во хотел ВИП Берово
❖ Контакт лице: Панче

39. Хотел Панорамика Дизајн и СПА Скопје со седиште на ул.Тодор Александров бр.57
❖ Попуст во висина од 15 % на редовните цени на сместување на база НП
❖ Попуст во висина од 10 % на редовните цени на останатите угостителски и други услуги

40. ТП Гостилница “КАЈ ПЕРО“ со седиште на Орце Николов бр. 109
❖ Попуст во висина од 20 % на редовните цени
❖ Контакт лице: Перо

41. .ДТУ КОРАБ АУТО КОНТРОЛ ДООЕЛ СКОПЈЕ Станица за технички преглед .
❖ Попуст во висина од 40 % на трошоци за технички преглед
❖ Контакт 078/412-801, 078/412-802 076/272-602

42. ГОСТИЛНИЦА 10-ка во Скопје лоцирана на ул.Гаврил Константиновиќ во близина на полицискиот дом во Лисиче
❖ Попуст во висина од 20 % на редовните цени

43. ФОТО-ВИДЕО СТУДИО А-Н-А од Дебар
❖ Попуст во висина од 20 % на редовните цени
❖ Контакт лице Реис071/779-573 и 070/257-278

44. ПАРФИМЕРИЈА ДЕНЕРИС СКОПЈЕ лоцирана на бул.Партизански Одреди бр.29 во Скопје
❖ Попуст во висина од 21 % на редовните цени
❖ Контакт лице Горјан 071/242-323

45. ДТУП ШАТЦИ ДОО Тетово со седиште на ул.М.Тито бр.64 Тетово во сите нивни продавници во државава
❖ Попуст во висина од 17 % на редовните цени
❖ Попуст во висина од 5 % на акциските цени
❖ Контакт лице: Дејан

46. КИНГ-С КОРПОРАТИОН ДООЕЛ Скопје – ТА БАЛКАН НЕТ со седиште во Струга
❖ Попуст во висина од 20 % на редовните цени каде стои “наш закуп“
❖ Попуст во висина од 7 % на останатите аранжмани
❖ Попуст во висина од 10 % на организирани патувања за членовите на ИПА
❖ Контакт лице: Петко

47. БАСТИОН ПЛАЗА Ресторан со седиште на ул.1-1/1, Бадар, Петровец, на АТОПАТ А1-М1 после патарината на Петровец
❖ Попуст во висина од 20 % на редовните цени во Ресторанот 9 не важи за продавницата)
❖ Контакт лице: Дејан 070/279-183

48. Сиба Интернационал ДБМ ДООЕЛ Скопје градежни и занаетчиски работи
❖ Попуст во висина од 20 % на редовните цени на услуги

49. TITAН ЛС ДОО Клучар лоциран на М.Т.Гологанов (Веро Тафталиџе)
❖ Попуст во висина од 15 % на услуги
❖ Попуст во висина од 5 % за купување на брави, цилиндри, катанци и др.
❖ Контакт: Сашо 070/245-552

50. ПЗУ “ТРЕНД“ Стоматолошка ординација со седиште на ул.Пиринска бр.43/2-4
❖ Попуст во висина од 15 % на редовните цени на стоматолошки услуги и протетика
❖ Контакт: Жарко 070/379-372

51. АД Ракометен клуб ВАРДАР со седиште на бул.АСНОМ бр.1
❖ Попуст до 30 % на нови колекции (пролет-лето и есен-зима)
❖ Попуст до 40 % на останатите производи во Hummel фан шопот
❖ Попуст од 10% на навивачките дресови и реквизити
​НАПОМЕНА: Доколку на производите има веќе засметан попуст тогаш на постоечкиот попуст се додава процентот до договорениот ИПА Попуст. ( пр. Има 25 % попуст а ние сме договориле 40 % тогаш на веќе преостаните 25 % се додаваат уште 15 % попуст)

52. АУТОМОТИВ ГРУП Попуст за купување на возила од Гамата на Рено, Нисан и Дачија
❖ RENAULT од 5 – 10 % н целата гама
❖ NISSAN од 5-10 % на целата гама
❖ DACIA од 4-10 % на целата гама
❖ Попустот не важи на акциските цени

53. КА-ДИС Сервис на сите типови возила
❖ Попуст во висина од 20 % на редовните цени
❖ Попустот не важи на акциските цени

54. ЕВРОПСКИ УНИВЕРЗИТЕТ – ЕУРМ со седиште на бул.Свети Климент Охридски бр.68 во Скопје за стипендирање на членовите на ИПА во висина од 10 % на редовните цени за школарина и плаќање на 10 рати.
❖ Контакт: Андреја 078/482068 и 023202108

55. ПЗУ-УСКЦ “Професор Д-р Бојо Андрески“ Универзитетски Стоматолошки Клинички Центар лоциран на ул.Ацо Караманов бр.17 во Скопје
❖ Попуст од 15 % на сите услуги кои не се покриени од ФЗОМ
❖ Контакт: Андреја 078/482068 и 023202108

56. ДИЈАГ лоциран позади Веро во Аеродром во зградата на Рударски институт, изработка на значки, ракотворби и сувенири
❖ Попуст во висина од 20 % на нивните производи и услуги www.dijag.com

57. ДИНО СПОТ Текстил ТЦ Лептокарија
❖ Попуст во висина од 10 % на купени прозводи до 9000 денари
❖ Попуст во висина од 15 % за купени производи над 9.000 денари

58. AQUADRO TRADE лоцирани на ул.Шар Планина бр. 24 Ѓорче Петров
❖ Производсво и монтажа на вариолајт завеси, ролетни, комарници и сл.
❖ Попуст во висина од 10-20 % на нивните производи и услуги

59. СТЕНСО – МАК ДОО Скопје
❖ Попуст во висина од 15 % на редовните цени
❖ Попуст од 3 % на производи на промоција

60. Д СТРОНГЕСТ ШОП фитнес опрема и суплементи
❖ Попуст во висина од 20 % на суплементи
❖ Попуст во висина од 10-15 % на облека и опрема за фитнес и боречки спортови

61. ДПТУ Едукативен Центар “СОНЦЕ“
❖ Попуст во висина од 20 % на редовните цени

62. КРИ-ДА ДООЕЛ Скопје за производство и монтажа на ПВЦ и алуминиумска дограма, комарници, ролетни и гаражни врати
❖ Попуст во висина од 15-30 % на редовните цени

63. Ресторан “БАБА ЦАНА “ Скопје
❖ Попуст во висина од 15 % на редовните цени.
❖ Контакт лице Денис

64. Продавници за автоделови “СОЛИД“ во Карпош 4 и Ново Лисиче
❖ Попуст во висина од 15 %
❖ Контакт лице Тони

65. ВИП ПРЕВОЗ ДООЕЛ Скопје
❖ Попуст во висна од 30 % на редовните цени за превоз
❖ Контакт лице: Иван 070/202020

66. СТРИТ РЕСТОРАН “ПЕР ТЕ“ лоциран на ул.Даме Груев бр. 28 во Скопје.
❖ Попуст во висина од 10 % на редовните цени
❖ Контакт лице Мики Бошковски 070/279169

67. РЕСТОРАН БИЕН СКОПЈЕ поранешен евридеј лоциран на ул.Кеј 23-ти Октомври бр.11 во Аеродром, Скопје
❖ Попуст во висина од 25 % на редовните цени и 10 % на редовните цени кога има музика.
❖ Контакт лице Љупчо

68. Ресторан за свадби и прослави “ГРАНД ГАРДЕН“ ДПТУ Стара ванила ДООЕЛ, ​лоциран на ул.Палмиро Тољати бр.103 во населба Ченто, Скопје
❖ Попуст во висина од 10 % на редовните цени
❖ Контакт лице Виолета

69. ПЕЧАТНИЦА ПАКУНГ ДООЕЛ СКОПЈЕ лоцирана на ул.11-ти Октомври
❖ Попуст во висина од 15 % на редовните цени
❖ Контакт лица Петар и Марјан 02/3231103 и 02/3216636

70. ЕВЕРЕСТ ИНЖЕНЕРИНГ ДОО СКОПЈЕ Геодетскии катастарски услуги со ​седиште на бул.АСНОМ бр.28/2 локал 1
❖ Попуст во висина од 20 % на редовните цени
❖ Контакт лице Дарко 078/404-440

71. ПАРФИМЕРИИ СПАСИЌ ГРУП ДООЕЛ КУМАНОВО лоцирани во Скопје во ТЦ ​Сити мол приземје спроти Анхоч и ТЦ Капитол Мол приземје спроти аптека ​Анифарм
❖ Попуст во висина од 10-20% на редовните цени

72. КИАМОТОРС МАКЕДОНИЈА продажба на возила од брендот КИА
❖ Попуст во висина до 7 % на возила кои немаат попуст во ценовник
❖ Подарок автоодговорност за првата година од регистрација
❖ Попуст во висина од 10 % на сервисни услуги од редовните цени
❖ Попуст во висина од 10 % на редовните цени на аксесоари

73. АИРКУЛ БИО ДОО Климатизација со седиште на ул.Петричка бр.6 Скопје
❖ Попуст во висина од 10 % на HISENSE сплит систем клими
❖ Попуст во висина од 10 % на монтажа на HISENSE сплит систем клими
❖ Попуст во висина од 7% на изведба на централни системи за климатизација и вентилација
❖ Попуст во висина од 40 % на изработка на машински проект
❖ Попуст во висина од 12 % на други системи за ладење, греење и вентилација
❖ Попуст во висина од 12 % на печки за пелети

74. MAXIMO LIGHTTING фирма која се занимава со ЛЕД осветлување и расветла со ​продажни салони во Куманово на ул.Македонска ударна бригада бр.56 под ​РИМ-ПАРИЗ и на ул.3-та Македонска бригада бр.41 во Скопје
❖ Попуст во висина од 10 % на редовните цени

75. КАФЕ БАР ТЕ ВИСКИ Тетово лоциран на ул.Струшка бр.2 во Тетово
❖ Попуст во висина од 30 % на редовните цени
❖ Контакт лице Шпенд

76. ХОТЕЛиРЕСТОРАН ИНТЕРНАЦИОНАЛ ВЕЛЕС лоциран на ул. 8-ми Септември ​бр.40 во Велес
❖ Попуст во висина од 20 % на редовните цени. За добивање на попустот потребно е да се извадат клуб картички.
❖ Контакт лице Родна

77. ТП ИДАДИЈА 3 Ресторани лоцирани на влезот во Касарна ИЛИНДЕН во Скопје ​и во Дебар Маало
❖ Попуст во висина од 20% на редовните цени
❖ Контакт лице Софија

78. ФРИГО ШОБ ДОО Продавници за санитарија и додатоци за купатила со три ​продавници во Скопје лоцирани на ул. Боца Иванова во Бутел; ул.Радушка ​бр.2а Ѓорче Петров и ул.Јани Лукровски бр.5 локал 3
❖ Попуст во висина од 10 % на редовните цени
❖ Контакт лице Марија 078/215-833

79. ДППУ СПЕЦИАЛ ГРАДБА хотел ПАНОРАМА -Крушево
❖ Попуст во висина од 20% на редовните цени

80. РЕСТОРАН ТИЛИА Скопје лоциран на ул.Даме Груев бр.14 во ТЦ Палома Бјанка ​Скопје
❖ Попуст во висина од 20% на редовните цени
❖ Контакт лице Ненад 070/276637

81. СЕРВИС БОМИ АУТО механичарски работи, центрирање, хемиско, полирање со ​седиште на ул.Скупи бр.1 во Скопје
❖ Попуст во висина од 20 % на редовните цени и 10 % на акциски цени
❖ Контакт лице Бобан 078/262-979

82. ТЕХНОПОЛИС стакларија, порцелан, мали кујнски апарати има три продавници ​во Скопје а е со седиште на ул.Волгоградска бр.4/2-9
❖ Попуст во висина од 25 % на редовните цени и 10% на акциски цени
❖ Контакт лице Будимир 071/206-117

83. OПТИКА ММ ДОЕЕЛ очила за сонце, диоптриски очила, диоптриски стакла, ​офтамолошки услуги со седиште на ул.Жегљане 19 А во Скопје
❖ Попуст во висина од 10-35 %:
❖ Очила за сонце 30-35 % попуст
❖ Диоптерски очила 20% попуст
❖ Стакла за корекција на вид 20 % попуст
❖ Офтамолошки услуги 10 % попуст
❖ Контакт лице Даница 077547149

84. ЕУРОМАРКЕТ ЛТД ДООЕЛ СКОПЈЕ спортска опрема во Скопје а е со седиште ​на ул.Ѓорче Петров 108
❖ Попуст во висина од 15 % на редовните цени
❖ Контакт лице Јоле 070/270-897

85. ПЗУ Поликлиника МЕД-ИКС специјалистичка ординација по ​радиодијагностика со седиште на ул.Иван Хаџи Николов бр.155
❖ Попуст во висина од 20 % на редовните цени
❖ Контакт лице Стефан 078/345-070

86. ВЕ-ОИЛ ВЕЛЕС со седиште на ул.Вардарска бр.53 во Велес. (Прв влез за Велес ​од автопат А1-М1 околу 500 м)
❖ Попуст во висина од 2 денари по литар гориво за секоја сметка над 1 000 денари.Попустот не важи за ТНГ
❖ Контакт лице Дарко 071/555-094

87. МИП-КО ДООЕЛ – Мотел ИЗГРЕВ на Пониква (Кочани)
❖ Попуст во висина од 25 % на редовните цени за сместување
❖ Попуст во висина од 15 % на редовните цени зана ресторанските услуги
❖ Контакт лице Дуле 078/420523

88. СПОРТИК ВИ ДООЕЛ СКОПЈЕ со седиште на ул.Волгоградска бр.3/13 во ​Скопје, продавница за фитнес опрема и суплементи.
❖ Попуст во висина од 20 % на редовните цени со исклучок на производи од фирмите OLIMP, CALIVITA, ANCIENT MINERALS & DOC PHARMA.
❖ Контакт лице Горан 070/232-765

89. ЕНСА КОНТРОЛ ДОО со седиште на ул.1723 бр.7 на влезот во Сарај од десна ​страна, Станица за технички преглед на возила
❖ Попуст во висина од 100 % на технички преглед доколку се извади полиса за автоодговорност од ЕНСАБРОКЕР АД
❖ Попуст во висина од 50 % на техничкиот преглед доколку се извади полиса за автодоговорност од друга компанија
❖ Контакт лице Самет 078/224-466

90. БАМБИНИ ЛАНД ДООЕЛ бутик за деца со седиште на ул.Пушкинова бр.6-1/24, ​Кисела Вода, Скопје
❖ Попуст во висина од 30 % на редовните цени
❖ Контакт лице Далибор 070/709-020

91. ЛУКА ЛАРА КОМПАНИ ДООЕЛ СКОПЈЕ Ресторан и Игротека БУМЕРАНГ со ​седиште на ул.Борис Трајковски бр. 35 (поранешен Гламур)
❖ Попуст во висина од 15 % на редовните цени
❖ Контакт лице Викторија 078/699-698

92. САН ВЛАХО – хотел Влахо со седиште на ул.9-ти Мај, Скопје
❖ Попуст во висина од 10 % на редовните цени
❖ Контакт лице Таша 070/257-306

93. РЕСТОРАН КАЛАБАЛАК со седиште на ул.Пролет 1А, Скопје
❖ Попуст во висина од 15 % на редовните цени во Ресторанот
❖ Контакт лице Драган 070/233-306

94. ДЕЈО АС КОМЕРЦ лоциран на ул Иван Козарев бр.10, К. Вода м.в. Стара Рампа, ​продавница за акумулатори, авто делови и автокозметика
❖ Попуст во висина од 5 % на редовните цени
❖ Контакт лице Дејан 02/ 3115-558

95. МАР МИЛ МОНТ ДООЕЛ лоциран на ул.Лепенечка Ѓ.Петров, автосервис за ​плински уреди
❖ Попуст во висина од 10 % на редовните цени за плински уреди
❖ Контакт лице Петре 070/250-242, 078/338-684 и 02/2033-091

96. БЕНФИКО BENFIKO AUTO PARTS лоциран на ул. Афуз Пашина бр.17 во ​непосредна близина на клучка Бит Пазар продавница за автоделови и ​автокозметика
❖ Попуст во висина од 25 % на редовните цени на автоделови
❖ Контакт лице Арбен 075/228-196, 075/475-316, 02/2617-710

97. СИТУАЦИЈА + Ресторан за готови јадења лоциран на ул.Иван Козарев бр.64 во ​близина на м.в. Стара Рампа, Кисела Вода.
❖ Попуст во висина од 15 % на редовните цени на целата понуда на готови јадења, пастрмајлии, печени пилиња и слично.
❖ Лица за контакт Ѓеле и Софи 078/278-880 и 075/278-880

98. БИ ДИФЕРЕНТ ДООЕЛ Скопје, Продавница за здрава храна “ДРЕН“ лоцирана ​на Бул.Партизански Одреди бр.41 во Скопје
❖ Попуст во висина од 15 % на редовните цени
❖ Контакт лице Маја 078/292-002 тел. Нарачка 075/287-319

99. КАРБОН КЛИНИНГ СЕРВИС 200 декарбонизација на возила со седиште на ​ул.Петар Чајковски бр.30, Скопје
❖ Попуст во висина од 25 % на декарбонизација и 10 % на чистење на ДПФ Филтер
❖ Контакт лице Александар 078/220-728

100. ДТТ “ГАН ПЕТРОЛ ОИЛ“ ДОО експорт-импорт Илинден со седиште на ул.500 ​бр.89 во Марино, БЕНЗИСКА ПУМПА “ИЛИН ОИЛ“ лоцирана на ул.10 бр.120 ​Кадино
❖ Попуст во висина од 4 денари од литар гориво (бензин или дизел) и 2 денари на ЛПГ за купено гориво од минимум 1 000 денари.
❖ Контакт лице Златица 078/408-634

101. ДТИАВ ЦЕНТАР ЗА ВОЗИЛА, Крива Паланка, Станица за технички преглед на ​возила со седиште на ул.Индустриска бр.1 во Крива Паланка
❖ Попуст во висина од 30 % за технички преглед со полиса за АО купена од друго местоПопуст во висина 50% за технички преглед со полиса за АО купена на шалтерите на ДТИАВ ЦЕНТАР ЗА ВОЗИЛА, Крива Паланка
❖ Контакт лице Сашо Павловски 071/345-810

102. АОКС ГРОУП ДОО СКОПЈЕ со седиште на бул.Митрополит Теодосиј Гологанов ​бр. 38 во Комплекс “Гранд Престиж“- Кафе бар “101“
❖ Попуст во висина од 20 % на редовните цени
❖ Контакт лице Борис 070/375-226

103. БИГ ФИШ ТП ДЕНИС МЕЈСУТ ПАЛЉОШ со седиште на бул.Јане Сандански ​бр.14, Аеродром
❖ Попуст во висина од 15 % на ресторанските услуги и 20 % на хотелските услуги на редовните цени во нивните објекти
▪ Ресторан БИГ ФИШ на бул.Ј.Сандански бр.14
▪ Ресторан ФИШ на ул.Скупи бр. 5 А, Момин Поток
▪ Хотел АРИСТОКРАТ ФИШ РЕСТОРАН на ул.Е.П.Марко бр.59
❖ Контакт лице Мејсут 077/545-536

104. АУТОКИНГ ЛТД ДООЕЛ СКОПЈЕ со седиште на ул.Чаирска бр.81 Продавница ​за автокозметика, автогалантерија, акумулатори и друго, лоцирана на ул. ​Цветан Димов бр.3 веднаш до клучката детелина на Бит Пазар
❖ Попуст во висина од 5-15 % на редовните цени
❖ Контакт лице Нусри 078/394-078

105. ЕЛЕКТРОЕЛЕМЕНТ ДОО Скопје со седиште на ул.Перо Наков бр.25 Скопје, ​продажба на електро технички материјали, осветлување, приклучна ​галантерија, ниско и високо напонска електро опрема, железарија, алат, ​апарати за домаќинство
❖ Попуст во висина од 7 % во нивните 15 продавници ширум државата
❖ Со првото пазарење на производи во вредност од најмалку 1000 денари и приложување на важечка ИПА картичка им се изготвува посебна клуб картичка со попуст
❖ Контакт лице Марко 02/2580-641

106. ЃОШО ТОНИ ДОО СКОПЈЕ со седиште на Јужноморавски бригади 8/10
❖ За членовите на ИПА овозможуваат попуст во висина од 20 % на редовните цени освен за моторни масла на кои има попуст од 10 % и акумулатори попуст од 5 % во нивните продавници во Скопје ул.Антон Попов бб и Куманово ул 3-та Македонска Бригада бр.3
❖ Контакт лице Тони 075/497-880

107. ЗДРУЖЕНИЕ НА ВОЗАЧИТЕ НА ГРАД СКОПЈЕ- Станици за технички преглед ​во Скопје.
❖ Попуст во висина од 50 % на редовните цени за технички преглед во нивните станици за тех. Преглед во Скопје лоцирани на
❖ ул.Народни Херои бр.16 СТП Кисела Вода 02/3061-651 и 078/320-340
❖ ул.Никола Парапунов бр.49 СТП Карпош 4 02/3061-651 и 078/364-096

108. БУДО 2014 ДООЕЛ ВЕЛЕС со седиште на ул Филип 2-ри во Велес
❖ Фитнес центар со попуст од 20 % на фитнес и редовните цени во кафетеријата
❖ Контакт лице Раде 071/276-769

109.​БЈУТИБОКСКОКО ДООЕЛ СКОПЈЕ лоцирана на ул Методија Шаторов Шарло ​бр. 11/29, Скопје, Аеродром.
❖ За членовите на ИПА овозможуваат попуст во висина од 15 % на редовните цени
❖ Контакт лице Ивона 071/337-087
❖ Бјутибокс Коко е салон за убавина, воедно и центар за едукации

110.​Центар за интегрална јога “ГАЈА ЈОГА” Скопје со седиште на ул Руѓер Бошковиќ ​бр. 19-1.
❖ За членовите на ИПА овозможуваат попуст во висина од 15 % на редовните цени
❖ Лице за контакт Горјана 078 210-180

111.​СТОРК ИМПЕКС ДООЕЛ СКОПЈЕ, со седиште на ул 16-та Македонска Бригада ​бр. 4/2-1
❖ Фирмата се бави со продажба на производи за Здравје, Убавина и Производи за возрасни, а има продажна мрежа во Македонија, Србија, Босна и Херцеговина, Косово и Албанија.
❖ За членовите на ИПА овозможуваат попуст во висина од 20 % на редовните цени на производите објавени на zdravzivot.mk
❖ Контакт лице Влатко 070/311-357.

112.​Кик Бокс и Маи Таи Клуб “Титан Про” лоциран на ул. Козле бр. 20 во Скопје.
❖ За членовите на ИПА овозможуваат попуст во висина од 20 % на редовните цени.
❖ Контакт лице Мартин 078 218 617

113.​ ФАВОРИТ – КИКО ТП, со седиште на ул 31.бр.17 Ново Маало во Скопје Центар
❖ Автосервис и продавница за автоделови овозможуваат попуст во висина од 15 – 20% за членовите на ИПА.
❖ Контакт лице Димитри 070/540-777

114.​ИЗВИДНИК ДООЕЛ со седиште на ул Кукушка 4а, Скопје, а се однесува ​Извиднички Центар Охрид.
❖ За членовите на ИПА овозможуваат попуст во висина 25% попуст на редовните цени.
❖ Контакт лице Ивица 078/295-576

115.​КОЗМЕТИЧКИ САЛОН „МАНДАЛА“ лоциран на ул.Венјамин Манџуковски ​бр.1A-2-39 Aеродром ,Скопје
​За членовите на ИПА овозможуваат попуст во висина 20% попуст на ​редовните ​цени. Попустот не важи за акциски цени и пакети
​Контакт лице Ана 071/267-591

116.​УНИКА-ДАНИЕЛА цвеќара ОРХИДЕЈА лоцирана на ул. Александар ​Македонски бб, Гази баба ,Скопје
​За членовите на ИПА овозможуваат попуст во висина од 10 % на ​редовните ​цени
​Контакт лице Даниела 071/384-502

117.​БЕСТ ДИЗАЈН 2015 – КАФАНА “ТАРАПАНА“ лоциран на ​ул.Б.Трајковски бр.10
​За членовите на ИПА овозможуваат попуст во висина од 20 % на ​редовните цени
​Контакт лице Драган 070/517-537

118.​ВАЈН КАУНТЕР“Wine Counter” лоциран на ул.Скупи бр.67 во склоп на ​бензиската пумпа ТОП ТРЕЈД
​За членовите на ИПА овозможуваат попуст во висина од 7 % на ​редовните цени во нивната специјализирана продавница за вина и ​алкохолни пијалоци
​Контакт лице Мето 078/282-366

119.​ПЗУ БИОТЕК Лабораторија со седиште на ул.Васил Ѓоргов бр.12,Скопје
​За членовите на ИПА овозможуваат посебни услови во нивните ​лаборатории и попуст до 35 % , а PCR тестот чини 1.500.00 денари
​www.bioteklab.com.mk

120. ​ДООЕЛ АРТ ХОСТЕЛ Охрид, со седиште на ул.Туристичка бр.9 во Охрид
​За членовите на ИПА овозможуваат попуст во висина од 20 % на ​редовните цени
​Контакт лице Ристо 071/859-089 и Лилјана 077/907-065

121.​ФЕЈДОМ ИНТЕРИОРС ДОО СКОПЈЕ со седиште на ул.1550 ​бр.52 ,производство и продажба на мебел
​За членовите на ИПА овозможуваат попуст во висина од 25 % на ​редовните цени со уплата по фактура односно профактура пред ​преземањето на порачката односно готов производ
​Контакт лице Сања 076/231-470

122.​ДООЕЛ ГРАДСКА ПЛАЖА – Хотел МИЗО лоциран на ул.Васил ​Стефановски бр.1, Охрид
​За членовите на ИПА овозможуваат попуст во висина од 20 % на ​редовните цени за сместување и угостителски услуги
​Контакт лице Муса 078/222-272
​hotelmizo.com.mk

123.​ИВАНА ДРД Туристичка Агенција МЕТРОПОЛИТЕН ТРАВЕЛ со ​седиште на ул.Дебарца бр.29 во Скопје.
​За членовите на ИПА овозможуваат попуст во висина од 5-15 % на ​редовните цени на туристичките аранжмани
​Контакт лице Емилија 077/633-923
124.​ДТПУ АМБРЕЛА Корпорација ДОО Скопје so prodavnici vo City Mall, ​Капитол и Рамстор, продажба на електронски цигари
​За членовите на ИПА овозможуваат попуст во висина од 15 % на ​редовните цени

125.​ГС ГРОУП ДОО Хотел “АКВАЛИНА“ Охрид, лоциран во нас. Св. Стефан
​За членовите на ИПА овозможуваат попуст во висина од 20 % на ​редовните цени за сместување и угостителски услуги
​Контакт лице Илче 075/607-606

126.​БУТЕЛ ПОГРЕБАЛЕН СЕРВИС АД Скопје со седиште на ул.Лазр ​Трповски ​бр.67А
​За членовите на ИПА овозможуваат попуст во висина од 20 % на ​редовните цени за погребални услуги и споменици.
​Контакт лице Елица 075/860-858

127. МЕМОРАНДУМ ЗА СОРАБОТКА СО ЛИОНС КЛУБ -Пајко Маало

128. ПЗУ ОФТАЛМОС, Офтамолошка (очна) ординација со седиште на 8-ма ударна бригада бр.20 Скопје-Центар
​За членовите на ИПА овозможуваат 30 % попуст на основниот офтамолошки преглед и 10 % на останатите услуги
​Контакт лице Ена 072/666-607

129. КОЗМЕТИЧКО СТУДИО ПАНТЕА со седиште ул. Х. Татарчев бр.69/4, Скопје- К.Вода
​За членовите на ИПА овозможуваат попуст во висина од 20% на редовните цени за козметички услуги и третмани
​Контакт лице Ирена 075/208-330

130. МОНТАНА БИЗНИС ДООЕЛ Крушево, хотел Монтана во Крушево
​За членовите на ИПА овозможуваат попуст во висина од 10 % на редовните цени за сместување и други услуги од нивниот асортиман
​Контакт лице Фанче 078/306-071

131. Ресторан БАЛКАНСКА СТАНИЦА лоциран на ул.15-ти Корпус бр.2, (стар автопазар)
​За членовите на ИПА овозможуваат попуст во висина од 20% на редовните цени
​Контакт лице Жарко 078/248-624

132. СИ-КОН ДООЕЛ Велес , продавница КАМУФЛАЖ лоцирана на ул. Костурски Херои бр.31, Скопје-Центар
​За членовите на ИПА овозможуваат попуст во висина од 10 %
​Контакт лице Миле 075/234-370

133. МЕМОРАНДУМ ЗА СОРАБОТКА СО МОК

134. ДПТУ АВТО ШКОЛА ДЕЈАН со седиште на ул. Свети Јоаким Осоговски бр.168, Крива Паланка
​За челновите на ИПА овозможуваат попуст во висина од 5%
​Контакт лице Дејан 078/359-157

135.ДУ СИНЕРЏИ ФИТНЕС ЦЕНТАР ДООЕЛ Скопје лоциран на ул. Владимир Комаров бр. 11А
​За членовите на ИПА изготвен е посебен ценовник.
​Контакт лице Наде 075/376-835

136. ИНЕКС ГОРИЦА АД ОХРИД, хотел&спа ИНЕКС ОЛГИЦА, Охрид
За членовите на ИПА овозможуваат попуст во висина од 20% на редовните цени за периодот за кој е направена резервацијата.
​Контакт телефон 046/277-520

137. кафе бар “РУЗВЕЛТ“ лоциран на ул.Франклин Рузвелт, Скопје-Карпош
​За членовите на ИПА овозможуваат попуст во висина од 20% на целото мени
​Контакт лице Гоце 072/308-308

138.ЛЕКА 2022 ДООЕЛ Скопје, ресторан “БЕДРООМ“ лоциран на ул.„Пролет“ бр.4а
​За членовите на ИПА овозможуваат попуст во висина од 20% на редовните цени за угостителски услуги.
Контакт лице Бојан 070/392-253

139. Здружение на граѓани КИСКО-СКОПЈЕ, со седиште на ул.Радишанска 62-37, Радишани-Скопје
​За членовите на ИПА овозможуваат попуст во висина од 10% на редовните цени за сместување(пансион) и дресура на кучиња
​Контакт лице Јован 070/273-691

140. Боди Билдинг Клуб “ГЛАДИЈАТОР“ со седиште на ул. Христо Татарчев бр.43, подрум
​За членовите на ИПА овозможуваат попуст во висина од 30% на редовните цени за бодибилдинг и 10% за суплементи
​Контакт лице Тоше 078/444-443

141.СПОРТСКИ КЛУБ ЗА ПЛИВАЊЕ И ВАТЕРПОЛО-ПРОКИДС Скопје (Базен СРЦ Борис Трајковски)
​За членовите на ИПА овозможуваат попуст во висина од:
​-За 2 пати неделно; за 1 лице:10%; за 2 лица:15%; за 3 лица:20%; за 4 лица:25%
​Контакт лице Ненад 071/229-080

142. ГРА-ВАГ Технички Преглед ДОО Скопје со седиште на ул. Лепенец бр.10 и ОБД ЦЕРТУС АД Скопје со седиште на ул.М.А.Ченто бр.15а
​За членовите на ИПА овозможуваат попуст при регистраија на возила и полиси за осигурување.
​Контакт лице Ивана 078/454-992

143. АВТО ШКОЛА “АРТ”ДООЕЛ,со седиште во Сарај, Скопје.
​За членовите на ИПА овозможуваат попуст во висина од 10% на редовните цени за авто школа за А,Б,БЕ,С категорија .
​Контакт лице Артан 071/344-359

144. Дигитална агенција А2 Digital World
​За членовите на ИПА овозможуваат попуст до 10-15%.
​Контакт лице Артан 071/344-359

145.кафе ресторан “ГОЛДЕН РОУЗ“ ДОО Скопје лоциран во ТЦ Капитол нас.Аеродром-Скопје
​За членовите на ИПА овозможуваат попуст од 15%, а за поголеми настани и евенти за групи поголеми до 30 луѓе попустот е 20% од редовните цени
​Контакт лице Ангел-Чича 075/234-000

146.кафе “МАТРИКС“ ДООЕЛ Скопје, лоциран на ул.20 бр.10 нас.Волково во склоп на картинг патеката Скај Карт-Скопје.
​За членовите на ИПА овозможуваат попуст од 15% на редовните цени, како и за поголеми настани и прослави со можност на изготвување и на кетеринг услуги.
​Контакт лице Стефан 070/207-766

147.МАРЕЛИ ДИЗАЈН ДООЕЛ СКОПЈЕ, со седиште на ул.Венјамин Манџиковски бр.22/3-11, Скопје
​За членовите на ИПА овозможуваат попуст во висина од 10% за проектирање, дизајнирање и изработка на мебел по нарачка.
​Контакт лице АЦО 078/212-115

148.МОНДАВИ ДООЕЛ Скопје, со седиште на ул.Пандил Шишков бр.1/Б-23, Скопје
​-врши онлајн продажба на Вина, Жестоки Пијалоци и Аксесоари
​За членовите на ИПА овозможуваат попуст во висина од 6% на постираните цени во онлајн продавницата vinomarket.mk.
​За нарачка го внесувате кодот: ipa2023*
​Во полето за купон и автоматски го добивате попустот од 6% а во забелешка задолжително го внесувате бројот на ИПА картичката.
​Попустот не важи за електронски цигари.
​Попустот важи и во нивната продавница на ул. Даме Груев.
​Контакт лице Филип 078 212 080.

149. Day off Hillside, villa Day Off i Day off Club, ул.Скупи бр.30а во близина на Систина( се наоѓаат во Стопански Двор).
​За членовите на ИПА овозможуваат попусти од 15% за поголеми настани и евенти до 20-25% од редовните цени.
​Контакт лице Драган 070386523

150. ПЗУ АЏИБАДЕМ СИСТИНА СКОПЈЕ, со седиште на ул.Скупи бр.5А,Скопје- Крпош
​За членовите на ИПА овозможуваат попуст во висина од 10 % на редовните цени со исклучок на услугите наведени во анексот на договор.
​Контакт телефон 02 3099 614

151. ПЗУ Аптека”ДНА АННИ ФАРМ”-Скопје, лоцирана на бул.АСНОМ во, Капитол Мол.
​За членовите на ИПА овозможуваат попуст во висина од 10% на редовните цени освен за лекови и пелени.
​Контакт лице Билјана 072/253-688

152. ПЗУ “Д-р Нина”-Скопје, лоцирана на бул.АСНОМ бр.70/13, Капитол Мол.
​За членовите на ИПА овозможуваат попуст во висина од 10%на редовните цени за стоматолошки услуги, протетика и ортодонција.
​Контакт лице др Нина 070/344-061

153. Салон за убавина Силуете “Silhouette” седиште на ул.Васил Главниот бр.7В/3, Скопје
​За членовите на ИПА овозможуваат попуст во висина од 20% на редовните цени за услуги над 1.000 денари во салоните во Скопје и Охрид (Кој е во склоп на хотелот Парк). Попустот не важи за акциски и промотивни цени на услуги.
​Контакт телефони
​02 3131313
​078 334 935

154. ПЗУ Д-р Марковиќ со седиште на ул Лука Геров бр. 40/2-2 Ѓ. Петров – стоматолошка ординација
​За членовите на ИПА овозможуваат попуст во висина од 10 – 20 % на редовните цени согласно анексот на договорот
​Контакт лице Милосав 072/231-783

155.Пауер Плејт Студио ДООЕЛ Скопје со седиште на ул. Ленинова бр. 64/А-2 фитнес центар
​За членовите на ИПА овозможуваат попуст во висина од 25 % на редовните цени
​Контакт лице Далибор 071/331-311

156. Магдевски груп ДООЕЛ СКОПЈЕ “, Пицерија Wake Up.
​За членовите на ИПА овозможуваат попуст во висина од 10%на редовните цени, попустот не важи за цени на производи кои се на промоција
​Контакт лице Виктор 078/640-064

157. ТЕРАСА ЛАГУНА КАФЕ БАР, лоциран на ул.1 бр.133, населба дрма во Скопје
​За членовите на ИПА озовможуваат попуст во висина од 15% на редовните цени на услуги.
​Контакт лице Дејан 071/230-790

158. ДПТУ “ИНТЕРФУТУРА ДОО СКОПЈЕ” со седиште на бул.АВНОЈ бр.34 Скопје, подружница хотел “PAINT IT BLACK ” во Гевгелија.
​За членовите на ИПА овозможуваат попуст во висина од 20 % на редовните цени во фитнес центарот во хотелот “PAINT IT BLACK “во Гевгелија.
​Попустот се однесува само на членовите на ИПА т.е. носителот на ИПА картичката.
​Контакт лице Ивона 071/290-853.

160. Компанија БОЖИНОВСКИ, со седиште на бул.Јане Сандански бр.72 во Скопје
​За членовите на ИПА овозможуваат попуст во висина од 15% на редовните цени во:
​“ПЕРЛА НЕРА ЛАНЧ БАР“ лоциран на бул.3-та Македонска Бригада бр.7, Аеродром спроти American College Skopje
​“Ресторан НАША КАФАНА“ лоциран на ул.134 бб спроти Мотоцентар во близина на цементара
​Контакт лице Игор 071/390-380

161. Компанија БОЖИНОВСКИ, “СЕ ЗА ДОМАЌИНСТВО“ со седиште на бул.Јане Сандански бр.72 во Скопје
​За членовите на ИПА овозможуваат попуст во висина од 15% на редовните цени во нивните продавници на повеќе локации во Скопје и тоа:
​-бул.Партизански Одреди бр.171, Ѓорче Петров спроти пазарот
​-бул.Јане Сандански бр.70 позади ТЦ Бисер
​-ул.9 бр.217 наспроти Халк Банка во нас. Илинден
​Контакт лице Игор 071/390-380

162. УНИВЕРЗАЛ-С ДОО, Крива Паланка со седиште на ул.Индустриска бр.5, Крива Паланка
​За членовите на ИПА овозможуваат попуст во висина од 30% од редовните цени за технички преглед на возила.
​Лице за контакт Стевче 078/306-028

163.Супертрејд ДООЕЛ Скопје со седиште на ул бул 8-ми СЕПТЕМВРИ бр. 20/И-ДП 1, бензиски станици ГУЛФ.
​За членовите на ИПА овозможуваат попуст во висина од 3 денари по литар гориво (бензин и дизел) за бензинските пумпи на следниве локации :
​1. GULF OIL ул. Борис Трајковски бр 68,Скопје
​2. GULF OIL ул. Иинденска бр. 257 во Тетово
​3.GULF OIL ул. Бошко Бозаџиев бр. 100 во Гевгелија(автопат Гевгелија Мрзенци Скопје)

164.ЛОВЕН ДОМ ДОО Берово, лоциран на ул.Туристичка бр.9 во Берово
​За членовите на ИПА овозможуваат попуст во висина од 10% на редовните цени на услуги.
​Контакт лице Бобан 075/392-325

165. ЛИВАНТА ДООЕЛ “СРЕЌА БАР“, со седиште на бул.3-та Македонска Бригада бб во Скопје, Аеродром
​За членовите на ИПА овозможуваат попуст на редовните цени на услуги од нивниот асортиман во висина од 20%
​Контакт лица Стефан/Сашо 071/386-622/ 075/228-777

167. СОЈУЗ НА ЗДРУЖЕНИЈА НА ВОЗАЧИ ЦВ ДООЕЛ СКОПЈЕ, со седиште на ул.Борис Трајковски бр.180,Скопје.
​За членовите на ИПА овозможуваат попуст во висина од 40%на редовните цени при користење на услугите од нивниот асортиман.
​Контакт лице Гоце 076/316-523

168. Осигурително брокерско друштво ПОЛИСА ПЛУС АД Скопје, со седиште на ул.Народен Фронт бр.29/32, во Скопје.
​За членовите на ИПА овозможуваат попуст во зависност од користењето на нивните услуги.
​Контакт лице Даниела 076/314-324.

169. Штрумфовски ИМ ДООЕЛ СКОПЈЕ лоцирана на бул.К.Ј.Питу бр.26/3 локал 008 во Скопје.
​За членовите на ИПА овозможуваат попуст во висина од 15%од редовните цени за тетовирање.
​Контакт лице Игор 077/977-197

170. АУТО ПАРТС ФЕНИКС ДООЕЛ СКОПЈЕ лоциран на ул.Ѓорче Петров бр.72А.
​За членовите на ИПА овозможуваат попуст во висина од 15%на редовните цени на автомобилски делови.
​Контакт лице Мери 072/220-044

171. “СОЛИС СИЛВЕР ДООЕЛ “ДООЕЛ СКОПЈЕ, продажен салон во ИСТ ГЕЈТ МОЛ.
​За членовите на ИПА овозможуваат попуст во висина од 15% на редовните цени за изработка и персонализација на сребрен накит.
​Контакт лице Едон 076/445-21

172. МЕТАЛБО ИНЖЕНЕРИНГ ДООЕЛ СКОПЈЕ, со седиште на бул. 12-та Македонска Бригада бр. 74,Скопје
​За членовите на ИПА овозможуваат попуст во висина од 10 % на редовните цени за услугите од нивниот асортиман
​Контакт лице Александар 070/687-627

173. Ф.Ј.Сервис со седиште на ул.Рајко Жинзифов бр.7/6 во Прилеп.
​За членовите на ИПА лимарско фарбарскиот сервис овозможува попуст во висина од 35 % на редовните цени.
​Контакт лице Филип 078/300-122.

174. Метал Стил Констракшн, со седиште на ул. Александар Турунѓев бр.29а во Скопје
​За членовите на ИПА овозможуваат попуст на редовните цени на услуги од нивниот асортиман во висина од 26%
​Контакт лице Панче 075/415-776

175.BD Interkar LTD, со седиште на ул.34 бр.14 во Индустриска зона Илинден, Скопје
​За членовите на ИПА овозможуваат попуст на редовните цени на услуги од нивниот асортиман во висина од 4-20% и тоа:
​4% за купување на возило од гамата на Махиндра
​10% за резервни делови
​20% за сервис на возила од сите брендови и на работна рака
​Контакт лице Филип 070/335-398 и 070/404-600

176.МОЈОТ СОН ДООЕЛ СКОПЈЕ, козметички салон My dream лоциран на бул.АСНОМ бр.64/3, Скопје
​За членовите на ИПА овозможуваат попуст во висина од 20% на редовните цени
Контакт лице Елена 070/551-001

177.АВТО ШКОЛА ШКОРПИОН во Скопје
​За членовите на ИПА овозможуваат попуст во висина од 5% на редовните цени​
Контакт лице Стоилко 078/400-012

178.Рибен Ресторан “БАБЕ“ ТЦ Лептокарија
​За членовите на ИПА овозможуваат попуст во висина од 20% на редовните цени
Контакт лице Ванчо 078/363-716

179. ЛИМАК ДОО ПОДРУЖНИЦА Скопје, LIMAK SKOPJE luxury hotel лоциран на ул.Јордан Мијалков бр.31 во Скопје
​За членовите на ИПА овозможуваат попуст во висина од 20% на редовните цени за сместување.
​Контакт лице Јелена 075/301-834

180.КАМИ ФЛОРИНГ ДООЕЛ Скопје со седиште на ул.Црвена Вода бр.8, Скопје
​За членовите на ИПА овозможуваат попуст во висина од 10% попуст на редовните цени од нивниот асортиман за подови, освен за артикли кои се веќе на попуст
​Контакт лице Горан 070/365-281

181.ТЕСНИМ КОМЕРЦ Скопје, лоциран на ул.Севастополска бр.21, Скопје
​За членовите на ИПА овозможуваат попуст во висина од 15% на редовните цени од нивните производи (мебел)
​Контакт лице Етем 078/240-241

182.КРАШ БАР ДООЕЛ СКОПЈЕ (поранешна КРИГЛА) лоциран на бул.Св.Климент Охридски бр.18, Скопје
​За членовите на ИПА овозможуваат попуст во висина од 30% попуст на редовните цени
​Контакт лице Давид 077/919-510

183.Д & П Компани ДООЕЛ Скопје, лоциран на ул. В. С. Бато бр.3/2-17, Скопје
​За членовите на ИПА овозможуваат попуст во висина од 10 % на редовните цени за превоз.
​Контакт лице Дарко 078/289-816

184.ТА РОЈАЛ СТАР ТРАВЕЛ Дооел Скопје, лоцирана на ул. Свети Кирил и Методиј бр.12/1, Скопје
​За членовите на ИПА овозможуваат попуст во висина до 10 % на нивните туристички аранжмани.
​Контакт лице Перо 071/248-242

Please follow and like us: