АД Ракометен клуб ВАРДАР

Почитувани ИПА членови и ИПА пријатели, Ве известуваме дека е склучен договор за попуст до 40% на редовните цени, со АД Ракометен клуб ВАРДАР со седиште во Скопје на бул. АСНОМ бр. 1.
Попуст од 30 % на новите колекции (пролет – лето или есен – зима)
Попуст од 40 % на останатите производи на Hummel во Фан шопот
Попуст од 10% на навивачките дресови и останатите навивачки реквизити
Напоненуваме дека за добивање на попустот нашите членови мора да покажат важечка ИПА картичка