Покана на еднодневен марш
 
ИПА Регион Прилеп ги поканува сите членови на ИПА Македонија на еднодневен марш до месноста „Шаторов камен“ во атарот на с. Селце.
Маршот ќе се одржи на 01.04.2018г. (недела)
Пристигнување на гости и членови од 08:30 - 09:00 и тргнување од пред ПС Прилеп.
Организиран е и заеднички ручек во манастирот Св. Димитрија.
Сите заинтересирани да се пријават најкасно до 28.03.2017 кај:
Дејан Мицкоски тел. 071/296-269 и
Диме Велески    тел. 070/564-425.
 
SERVO PER AMIKECO