Одберете категорија на фирми за приказ :РЕСТОРАН ДАЛМА

За ИПА членовите овозможен е 10% попуст на производите и услугите.

Ресторанот Далма беше отворен во 2005 година и многу скоро стана една од омилените дестинации во градот. За познавачите тоа е совршено место во кое може да се најде првокласна храна, интимен амбиент и беспрекорна услуга.

Попуст од: 10%
20 Октомври 9-4 1000 Скопје, Македонија
Телефон: Тел: + 389 2 6136 700 Факс: +389 2 6136 700 Мобилен: +389 78 305 234
e-mail: contact@dalma.com.mk
Посетете ја странатаМотоцентар Скопје-Кисела Вода

Визија

Да бидеме лидер во Македонија и регионот поставувајќи високи стандарди,  а нашите клиенти да ги увидат и уживаат во бенефитите од користењето на услугите на Мотоцентар- твојот центар за гуми.   


За ИПА членовите овозможен е 25% попуст на производите и услугите.


#гуми #замена #балансирање

 

Попуст од: 25%
Бул.Србија бр.10 - Скопје (на кружниот тек кај скопска цементарница)
Телефон: тел.: ++ 389 2 2774 144
e-mail: info@motocentar.com.mk
Посетете ја странатаМотоцентар Скопје-Момин Поток

Визија

Да бидеме лидер во Македонија и регионот поставувајќи високи стандарди,  а нашите клиенти да ги увидат и уживаат во бенефитите од користењето на услугите на Мотоцентар- твојот центар за гуми.   


За ИПА членовите овозможен е 25% попуст на производите и услугите.


#гуми #замена #балансирање

Попуст од: 25%
ул.Јадранска Магистрала бр.1
Телефон: тел.: ++ 389 2 3095 777 факс: ++ 389 2 3095 779
e-mail: info@motocentar.com.mk
Посетете ја странатаАквадро Трејд ДОО

Вариолајт, ролетни

Попуст од: 10-20%
Шар Планина бб, Населба Даме Груев
Телефон: +389 2 2039 478
e-mail: contact@aquadro.mk
Посетете ја странатаМое Кабаре

-

Попуст од: 20%
-
Телефон: -
e-mail:
Посетете ја странатаХОТЕЛ МРАМОР

ХОТЕЛ МРАМОР
За ИПА членовите овозможен е 30% попуст на сместувањето и услугите.

Адреса: Кленоец 11, 1000 Скопје
Тел. (+389) (2) 20 44 528
Е-mail: info@mramor.com.mk

Попуст од: 30%
Кленоец 11, 1000 Скопје
Телефон: +389 2 2044 528 моб. +389 70 226-663
e-mail: info@mramor.com.mk
Посетете ја странатаМотоцентар Скопје-Нерези

Визија

Да бидеме лидер во Македонија и регионот поставувајќи високи стандарди,  а нашите клиенти да ги увидат и уживаат во бенефитите од користењето на услугите на Мотоцентар- твојот центар за гуми.   


За ИПА членовите овозможен е 25% попуст на производите и услугите.


#гуми #замена #балансирање

Попуст од: 25%
ул.Војвода Васил Чакаларов бр.2
Телефон: тел.: ++ 389 2 3080 009
e-mail: info@motocentar.com.mk
Посетете ја странатаМотоцентар Скопје-Маџари

Визија

Да бидеме лидер во Македонија и регионот поставувајќи високи стандарди,  а нашите клиенти да ги увидат и уживаат во бенефитите од користењето на услугите на Мотоцентар- твојот центар за гуми.   


За ИПА членовите овозможен е 25% попуст на производите и услугите.


#гуми #замена #балансирање

Попуст од: 25%
ул.1632 бр.10
Телефон: тел.: ++ 389 2 2550 619
e-mail: info@motocentar.com.mk,
Посетете ја странатаМотоцентар Битола

Визија

Да бидеме лидер во Македонија и регионот поставувајќи високи стандарди,  а нашите клиенти да ги увидат и уживаат во бенефитите од користењето на услугите на Мотоцентар- твојот центар за гуми.   


За ИПА членовите овозможен е 25% попуст на производите и услугите.


#гуми #замена #балансирање

Попуст од: 25%
ул.Краварски пат бб
Телефон: тел.: ++ 389 4 7203 991; ++389 7 5407 734;
e-mail: info@motocentar.com.mk
Посетете ја странатаМотоцентар Куманово

Визија

Да бидеме лидер во Македонија и регионот поставувајќи високи стандарди,  а нашите клиенти да ги увидат и уживаат во бенефитите од користењето на услугите на Мотоцентар- твојот центар за гуми.   


За ИПА членовите овозможен е 25% попуст на производите и услугите.


#гуми #замена #балансирање

Попуст од: 25%
ул.Козјачка бр.38 С.Доброшане
Телефон: тел.: ++ 389 31 451 047
e-mail: info@motocentar.com.mk
Посетете ја странатаМотоцентар Штип

Визија

Да бидеме лидер во Македонија и регионот поставувајќи високи стандарди,  а нашите клиенти да ги увидат и уживаат во бенефитите од користењето на услугите на Мотоцентар- твојот центар за гуми.   


За ИПА членовите овозможен е 25% попуст на производите и услугите.


#гуми #замена #балансирање

Попуст од: 25%
ул. Индустриска Зона Македонка 65/8
Телефон: тел.: ++ 389 32 304 030
e-mail: info@motocentar.com.mk
Посетете ја странатаМотоцентар Прилеп

Визија

Да бидеме лидер во Македонија и регионот поставувајќи високи стандарди,  а нашите клиенти да ги увидат и уживаат во бенефитите од користењето на услугите на Мотоцентар- твојот центар за гуми.   


За ИПА членовите овозможен е 25% попуст на производите и услугите.


#гуми #замена #балансирање

Попуст од: 25%
Бул.Александар Македонски бр.580 (на влезот после Lukoil)
Телефон: тел.: ++ 389 48 404 184
e-mail: info@motocentar.com.mk
Посетете ја странатаГенел - Canon Center

ГЕНЕЛ Д. О. О. е овластен дистрибутер на CANON за македонскиот пазар.

Нашата компанија, формирана во 1993 година, стана препознатлива на домашниот пазар по примената на современите менаџмент и бизнис техники, како и потполна посветеност и подготвеност за задоволување на највисоките стандарди на потрошувачите. За ИПА членовите овозможен е 5% попуст на производите и 10% попуст на услугите и сервисот.

Попуст од: 5-10%
Лихнида 1, Хром
Телефон: +389 2 3214 688, +389 2 3214 677
e-mail: info@genel.com.mk
Посетете ја странатаГенел - Canon Продажен салон

ГЕНЕЛ Д. О. О. е овластен дистрибутер на CANON за македонскиот пазар.

Нашата компанија, формирана во 1993 година, стана препознатлива на домашниот пазар по примената на современите менаџмент и бизнис техники, како и потполна посветеност и подготвеност за задоволување на највисоките стандарди на потрошувачите. За ИПА членовите овозможен е 5% попуст на производите и 10% попуст на услугите и сервисот.

Попуст од: 5-10%
Климент Охридски 23, Центар
Телефон: +389 2 3214 688, +389 2 3214 677
e-mail: info@genel.com.mk
Посетете ја странатаСолид

СОЛИД – АВТО ДЕЛОВИ

Овозможен е попуст од 15% на производи и услуги за сите членови на ИПА.

Попуст од: 15%
Разловечко Востание 26 Скопје-Карпош
Телефон: Телефон: +389 2 3063610 Мобилен Телефон: +389 75 421 204, +389 75 421 206 E-Mail: info@solid.com.mk
e-mail: info@solid.com.mk
Посетете ја странатаСолид

СОЛИД – АВТО ДЕЛОВИ

Овозможен е попуст од 15% на производи и услуги за сите членови на ИПА.

Попуст од: 15%
Бул. Борис Трајковски бр.7 Скопје-Кисела Вода Усје
Телефон: Телефон: +389 2 2700665 Мобилен Телефон: +389 75 360372, +389 70 338369 E-Mail: info@solid.com.mk
e-mail: info@solid.com.mk
Посетете ја странатаFabress - Home centar

ФАБРЕС – постелнини, прекирвачи и друг вид текстил

За ИПА членовите овозможен е попуст на производите.

Попуст од: да се провери
Булевар Јане Сандански бр.82 ТЦ Бисер кат 1 локал 41-42 Скопје
Телефон: +389 02 244 4438,+389 2 6139 773, +389 71 210 300
e-mail:
Посетете ја странатаСАЛОН ДИВАНО – СКОПЈЕ

ДИВАНО СТИЛ

За ИПА членовите овозможени се следните попусти:

 • 15% попуст  при купување на производи од нивно производство,
 • 10% попуст  при купување на производи од нивниот асортиман, услуги и друго
 • 1% дополнителен попуст за сметки над 50.000 денари и
 • 2% дополнителен попуст за сметки над 100.000 денари
Попуст од: 10-15%
Бул. Видое Смилевски Бато нас. Ново Лисиче (после Поштата)
Телефон: Тел: +389 2 2444 720 Моб: +389 71 / 260 427
e-mail:
Посетете ја странатаСАЛОН ДИВАНО – КУМАНОВО

ДИВАНО СТИЛ

За ИПА членовите овозможени се следните попусти:

 • 15% попуст  при купување на производи од нивно производство,
 • 10% попуст  при купување на производи од нивниот асортиман, услуги и друго
 • 1% дополнителен попуст за сметки над 50.000 денари и
 • 2% дополнителен попуст за сметки над 100.000 денари
Попуст од: 10-15%
Бул. 3-та Македонска Ударна Бригада бр.45 (патот кон С. Николе – спроти Рамстор)
Телефон: Тел: +389 31 471 782Моб: +389 70 239 921
e-mail:
Посетете ја страната„БОБИЛИ“ – САЛОН ЗА ЖЕНСКИ ЧЕВЛИ

За ИПА членовите овозможен е 10% попуст на производите.

Попуст од: 10%
ГТЦ приземје Скопје
Телефон: Тел. +389 2 3238 967, Моб.тел. +389 70 687 098 Боби, Моб.тел. +389 70 763 343 Оливера
e-mail:
Посетете ја странатаWOOLMARK

THE WOOLMARK COMPANY е интернационална организација за промоција на волнени производи. Основана е 1937 год. Од страна на фармери од земји производители на волна: Австралија, Нов Зеланд и Јужна Африка, во целост долгорочно позиционирање на волнени влакна на светскиот пазар.

Компанијата Империал Еуро Груп добива ексклузивно застапништво и лиценца од најголемата текстилна компанија The Woolmark за целиот пазар на терторијата на Македонија, и единствено застапништво во регионот за продажба низ целиот свет.

За членовите на ИПА Македонија, WOOLMARK на својата палета производи нуди 20% попуст.

Попуст од: 20%
ул. Народни Херои бр. 23/1/2, Скопје
Телефон: +389 02 2744 911
e-mail: imperialeurogroupsk@yahoo. com
Посетете ја страната"Royal House" Скопје-Центар

“Royal House Group“ е ексклузивен дистрибутер за територијата на Р. Македонија на реномираните светски брендови: Villeroy & Boch, Swarovski, Rozenthal, WMF, Leonardo, Nachtmann, Brabantia, Riedel и Umbra. 
2006- Отворен е првиот продажен салон ”My House of Villeroy&Boch” 
2007-Во Скопје е претставен Swarovski со Premium Shop 
2009-Отворен е “Royal House” – ексклузивен продажен простор ,уреден и опремен по највисоките стандарди , во кој има широка палета на врвно дизајнирани и висококвалитетни кујнски садови и декоративни предмети од Villeroy & Boch, Rozenthal, WMF, Leonardo и Alfi од порцелан , кристал и сребро.

За членовите на ИПА “Royal House Group“ нуди попуст од 10% на сите производи.

Попуст од: 10%
ул.Васил Главинов бр.3 Скопје-Центар
Телефон: +389 2 3290 336
e-mail:
Посетете ја странатаSwarovski Скопје-Центар

“Royal House Group“ е ексклузивен дистрибутер за територијата на Р. Македонија на реномираните светски брендови: Villeroy & Boch, Swarovski, Rozenthal, WMF, Leonardo, Nachtmann, Brabantia, Riedel и Umbra.
2006- Отворен е првиот продажен салон ”My House of Villeroy&Boch”
2007-Во Скопје е претставен Swarovski со Premium Shop
2009-Отворен е “Royal House” – ексклузивен продажен простор ,уреден и опремен по највисоките стандарди , во кој има широка палета на врвно дизајнирани и висококвалитетни кујнски садови и декоративни предмети од Villeroy & Boch, Rozenthal, WMF, Leonardo и Alfi од порцелан , кристал и сребро.

За членовите на ИПА “Royal House Group“ нуди попуст од 10% на сите производи.

Попуст од: 10%
yл.Македонија бр.32 Скопје Скопје-Центар
Телефон: телефон: +389 2 3222 300 мобилен: +389 70 387 616
e-mail:
Посетете ја странатаROYAL HOUSE Skopje City Mall

“Royal House Group“ е ексклузивен дистрибутер за територијата на Р. Македонија на реномираните светски брендови: Villeroy & Boch, Swarovski, Rozenthal, WMF, Leonardo, Nachtmann, Brabantia, Riedel и Umbra. 
2006- Отворен е првиот продажен салон ”My House of Villeroy&Boch” 
2007-Во Скопје е претставен Swarovski со Premium Shop 
2009-Отворен е “Royal House” – ексклузивен продажен простор ,уреден и опремен по највисоките стандарди , во кој има широка палета на врвно дизајнирани и висококвалитетни кујнски садови и декоративни предмети од Villeroy & Boch, Rozenthal, WMF, Leonardo и Alfi од порцелан , кристал и сребро.

За членовите на ИПА “Royal House Group“ нуди попуст од 10% на сите производи.

Попуст од: 10%
ул. Љубљанска бр.4 Скопје
Телефон: телефон: +389 2 3091 003
e-mail:
Посетете ја странатаПАРФИМЕРИЈА ЕЛИКСИР

За членовите на ИПА Македонија, следува попуст од 25%.

Еликсир е компанија основана во 1993 година, која е ориентирана кон своите клиенти и потрошувачи и која од својот почеток работи на полето на дистрибуција и продажба на парфеми и декоративна козметика.Брендовите кои во Македонија ги застапува Еликсир се : Hugo Boss, Dolce & Gabbana, Gucci, Lacoste, Escada, Naomi Campbell, Mexx, Puma, Replay, Bruno Banani, Tom Tailor и секако светски познатата декоративна козметика MAX FACTOR.

Попуст од: 25%
Булевар Кочо Рацин бб/Веро Центар, Skopje 1000
Телефон: +389 2 322 2606
e-mail:
Посетете ја странатаБМ ГЛАС-ИНЖИНЕРИНГ

БМ глас-инженеринг произведува и монтира ПВЦ столарија и комарници. За членовите на ИПА овозможува попуст од 10% од редовната цена

Попуст од: 10%
Лука Геров бр.15
Телефон: +389 2 309 5555 , +389 75 454 573
e-mail:
Посетете ја странатаУНИМАКС ДАТ КЕТЕРИНГ

За членовите на ИПА е овозможен попуст од 20% на сите услуги

Попуст од: 20%
локацијата е неточна, контакт по телефон
Телефон: +389 71 216 860
e-mail:
Посетете ја странатаПАРФИМЕРИИ ШАТЦИ

За членовите на ИПА Македонија, следува попуст од 17%, и за производи кои се веќе на попуст дополнителни 5%.


Потребата од претставување на естетика, стил и начин на живот од секогаш се одсликувала во личниот изглед и сензуалното човеково сетило “мирис”. Се започна во 1998 година кога беше отворена првата парфимерија во Тетово, за потоа успехот да резултира во број еден ланец луксузни парфимерии во Македонија.Денес Шатци има 9 парфимерии распоредени во Скопје (ГТЦ, Т.Ц. Буњаковец, Т.Ц. Бисер, Плоштад Македонија, Чаир ), Тетово, Гостивар, Битола, Штип, кој ги исполнуваат светски брендови како PACO RABBANE, GIVENCHY, ESTEE LAUDER и многу други.

Потребата Вие да се чувствувате како да сте дел од цела оваа приказна ја дозволува професионалниот тим и мирисната убавина на Шатци, каде Вие важите за личност, а не број.

Попуст од: 5-17%
Скопје, ул. Љубљанска 4
Телефон: +389 77 802 848
e-mail:
Посетете ја странатаРесторан „КАЈ ПЕРО“

Ресторан „КАЈ ПЕРО“ за членовите на ИПА следува попуст од 20%.

Попуст од: 20%
Орце Николов 109 - Дебар маало
Телефон: +389 2323 2898
e-mail:
Посетете ја странатаРЕСТОРАН КАЈ ЕФТО

Ресторанот “Кај Ефто” (стара АЊА во парк), за ченовите на ИПА обезбедува попуст од 20%.

На местото на поранешниот ресторан Ања во Градски парк од неодамна функционира нов ресторан како измислен за најстрасните гурмани, а го носи името “Кај Ефто”. Во пријатна и вистинска градска атмосфера со природната топлина која доаѓа од каминот во центарот на ресторанот, тука може да се ужива во најдобрата скара на ќумур како и на специјалитети од интернационалната, како и македонската кујна, а во фурната на дрва се подготвуваат пиците и пастрмајлиите на кои ретко кој може да им одолее.

Кујната е традиционално македонска, плус со сите специјалитети и видови месо кои може да се понудат со скара на ќумур која е поделена посебно за риба и за месо. Може да се види дека имаме и фурна на дрва за припремање на дел од специјалитетите. Ребра во фурна, свинско и телешко печење во фурна, свински коленици во фурна, димено ребро, домашно лепче, црно, пченкарно или бело сето ова се спрема на традиционален начин, а тука се и пиците и пастрмајлиите. Освен јадењата од интернационална кујна, може да се пробаат и скоро сите македонски национални јадења како макала, пинџури, галичко сирење и кашкавал “Кораб”

Попуст од: 20%
Градски парк Скопје
Телефон: +389 2 3120 079, +389 75 444 107
e-mail: sofkaparkchezefto@gmail.com
Посетете ја странатаРЕСТОРАН КИБО КЛУБ

Ресторанот “КИБО Клуб” за членовите на ИПА нуди попуст од 20%.

Попуст од: 20%
Даме Груев 16, Скопје
Телефон: +389 75 405 105
e-mail:
Посетете ја странатаГостилница „Ла Тана“

Попустот не важи за промотивни менија

Попуст од: 20%
ул. Пролет бр. 13 Скопје
Телефон: +389 77 592 211
e-mail: gorjan.tikovski@hotmail.com
Посетете ја странатаРЕСТОРАН „ВОДЕНИЦА“

Италијанскиот ресторан Воденица-Мулино е сместен во центарот на Скопје во населбата Капиштец. Отворен е од 2003 година и со својата гала кујна е препознатливо место во Република Македонија за љубителите на гастрономијата.Во рамките на ресторанот има вински клуб, и национален подрум кои се одлично место за прослави и коктели, од секаков вид. Исто така има и конференциска сала со капацитет од 140 места.

Шеф на ресторанот е Cavaliere Стојан Филипоски. Тој работел 30 години во италијанскиот град Сенигалија пред да дојде во Скопје. Сега го води ресторанот Воденица- Мулино, основач е на Spizzicotto и на култното скопско бифе Рим-Париз

За ИПА членовите овозможен 10% попуст во ресторанот.

Попуст од: 10%
Ул. Теодосиј Гологанов 69, 1000 Скопје
Телефон: +389 2 3232 877
e-mail: info@vodenicamulino.com.mk
Посетете ја странатаКАФЕ РЕСТОРАН "БУГАТИ

За членовите на ИПА следува попуст од 20%.

Попуст од: 20%
Франклин Рузвелт 67а Скопје
Телефон: +389 75 247 777
e-mail:
Посетете ја странатаDOMINO’S PIZZA

За ИПА членовите овозможен 20% попуст на производите (попустот не вклучува производи на акција).

Попуст од: 20%
Ул. Велко Влахович 26, 1000 Скопје
Телефон: +389 2 312 5125
e-mail:
Посетете ја странатаРЕСТОРАН ФУРНА

Не е потребно да одите во Италија, за да се почувствувате одсатни од секојдневието, потребно е само да го посетите ресторанот Фурна. Ќе бидете прекрасно пречекани и послужени од професионалниот персонал на ресотранот, каде што перфекцијата е секојдневие. Ви препорачуваме една чашка бело вино, од огромниот избор на вина со кои располага ресторанот или било кој безалкохолен пијалок. Доколку времето е сончево и прекрасно, преубавата тераса на ресторанот Фурна ќе ве дочека подготвена за уживање.

За членовите на ИПА, ресторан ФУРНА обезбедува попуст од 10%.

Попуст од: 10%
Митрополит Теодосиј Гологанов
Телефон: +389 78 255 849, +389 2 30 80 025
e-mail:
Посетете ја странатаРЕСТОРАН „БАБА ЦАНА“ Скопје

Во рестораните во Скопје и Куманово, за членовите на ИПА следува попуст од 20%, а попуст од 10% на храната за носење.

Попуст од: 10-20%
Партенија Зографски бр. 34 тел
Телефон: +389 2 312 6390; +389 70 386 589; +389 75 484 573
e-mail:
Посетете ја странатаРЕСТОРАН „БАБА ЦАНА“ Куманово

Во рестораните во Скопје и Куманово, за членовите на ИПА следува попуст од 20%, а попуст од 10% на храната за носење.

Попуст од: 10-20%
Ул. Партизанска бр.3
Телефон: +389 75 484 573
e-mail:
Посетете ја странатаРЕСТОРАН СТАРА КУЌА ДИМИТРИЈЕ

„Стара куќа Димитрије“ ДОOЕЛ (спроти МНТ) за членовите на ИПА овозможува 20% попуст од редовната цена за користење на нивните услуги.

Попуст од: 20%
Пајко Маало 14, Скопје
Телефон: +389 2 3131 376, +389 71 263 181
e-mail: staragradskakuka@gmail.com
Посетете ја странатаМр Ваш

Перење и полирање на автомобили

Попуст од: 30%
ТЦ Беверли Хилс
Телефон: +389 70 380 932, +389 77 666 655
e-mail: igor.radiceski@hotmail.com
Посетете ја страната„ЕУРО ХОТЕЛ ГРАДЧЕ“

Еуро Хотел Градче“ во близината на Кочани лоциран во прекрасната природа, до вештачкото езеро, за членовите на ИПА овозможува 20% попуст за сместување и користење на нивните услуги.

Попуст од: 20%
6 Км северно од Кочани
Телефон: +389 33 612 222
e-mail: info@eurohotelgradche.com
Посетете ја странатаХотел Скардус

Хотел “Скардус” на членовите на ИПА нуди попуст во висина од20% на сите услуги.

Попуст од: 20%
Попова Шапка
Телефон: +389 44 361 228, +389 70 259 806
e-mail: info@Hotelscardus.Com
Посетете ја странатаЕдукативен центар СОНЦЕ

За членовите на ИПА и нивното потесно семејство овозможува попуст од 20% на редовните цени за услугите од програмата која опфаќа:

 • Курсеви за странски јазици
 • Курсеви  информатика
 • Детски развој
 • Спорт и забава
Попуст од: 20%
бул.Јане Сандански бр.59, мезанин, Аеродром
Телефон: +389 2 2455 041, +389 70 372 179, +389 71 935 208
e-mail: contact@sonce.com.mk
Посетете ја странатаРЕСТОРАН ХИПОДРОМ

За членовите на ИПА Македонија, ресторанот Хиподром обезбедува попуст од 20%. А за организација на вашите свадби и останати свечености нуди специјални попусти.
——————————————————————————

Потполно реновираниот ресторан Хиподром се наоѓа на само 6км од центарот на градот. Градината во отворениот простор изобилува со зеленило и претставува одлично место за организација на вашата прослава. Располагаме со 400 места на отворен простор и 350 затворен простор.

Организираме секаков вид прослави по многу поволни цени.

Повелете посетете не’, уверете се’!!!

за резервации +389 78 300 229

Попуст од: 20%
Хиподром, Скопје
Телефон: +389 78 300 229
e-mail: davanti1@gmail.com
Посетете ја странатаКОКТЕЛ БАР И РЕСТОРАН CASA CUBANA

За ИПА членовите овозможен е 20% попуст на услуги и производи од нивен асортиман.

Попуст од: 20%
Кеј 13-ти Ноември б.б. Скопје
Телефон: +389 72 311 792
e-mail:
Посетете ја странатаРЕСТОРАН MAFIGLIA

За ИПА членовите овозможен е 20% попуст на производите и услугите

Попуст од: 20%
Максим Горки 3а, Скопје
Телефон: +389
e-mail:
Посетете ја странатаГОСТИЛНИЦА „БОНИ“

За членовите на ИПА следува попуст од 15%

Попуст од: 15%
Борка Талески 3, 1000 Скопје
Телефон: +389 (0)70 322 202
e-mail: restoranboni@gmail.com
Посетете ја странатаРЕСТОРАН И ПРЖИЛНИЦА „ЕКСТРА ЗЛАТНА РИПКА“

РЕСТОРАН И ПРЖИЛНИЦА „ЕКСТРА ЗЛАТНА РИПКА“ – лоциран наспроти Католичка црква, нуди голем број на специјалитети од речна и морска риба, скара на жар и сите врсти на салати.

Попуст од: 10%
бб
Телефон: +389
e-mail:
Посетете ја странатаЕЈ-БИ-СИ ЦЕНТАР ЗА СТРАНСКИ ЈАЗИЦИ

зучување на странски јазици, професионален превод, симултан превод, според ЕУ стандарди во неформалното образование. Попуст:

 • 30% за изучување англиски јазик-годишна настава/курс ,
 • 20% за семестрални курсеви од 3 месеци и
 • 10% за интезивни курсеви од 1 месец.
Попуст од: 10-30%
Бул. Видое Смилевски Бато бр 73/4
Телефон: +389 2 2431 255, +389 70 205 908,+389 2 2566 277, +389 75 526 500
e-mail: contact@ejbisi.com.mk
Посетете ја странатаМУЗЕЈ НА МАКЕДОНСКАТА БОРБА

За членовите на ИПА и нивните семејства билетот чини 50 денари.

Попуст од: Билет/Ticket 50 MKD
11 Март 1, 1000 Скопје
Телефон: +389 2 3256 667, +389 2 3256 668
e-mail: mmb@mmb.org.mk
Посетете ја странатаДРАКУЛ МОДЕЛС

ДРАКУЛ МОДЕЛС ги нуди следниве услоги:

 • Планирање и организирање на свадби и посебни настани
 • Изработка на венчални фустани, свечени тоалети, свадбени декорации збогатени со рачно цртано стакло и
 • Изработка на уникатен накит.

За ИПА членовите овозможен 20% попуст на целокупниот асортиман.

Попуст од: 20%
?
Телефон: +389 78 242 120
e-mail: jasminadrakul@gmail.com
Посетете ја странатаТУРИСТИЧКА АГЕНЦИЈА БАЛКАН НЕТ

Балкан Нет“ Travel Agency, за членовите на ИПА овозможува попусти од:

• На сопствените аранжмани за летување и зимување во земјава и странство попуст од 20%.
• На сопствените аранжмани стои „Наш закуп“ на самото лого.
• На аранжманите на кои не стои таков знак, за членовите на ИПА е овозможен попуст од 7%.
• Туристичката агенција организира пакет аранжмани за групи, за светските метрополи, туристички дестинации, празнични патувања од сите видови, за кои аранжмани е овозможен за членовите на ИПА попуст од 10%.

Скопје – Ул. Митрополит Теодосиј Гологанов бр.36 локал 2 тел. 078/386-405
Струга – Ул.15-ти Корпус бр.2А тел.078/362-711
Прилеп – Ул. Јоска Јорданоски бр.3  тел. 048/614-222
Попуст од: 7-10-20%
Ул. Митрополит Теодосиј Гологанов бр.36 локал 2, Скопје
Телефон: +389 78 386 405
e-mail: e-mail: balkannetturoperator@gmail.com
Посетете ја странатаТУРИСТИЧКА АГЕНЦИЈА ДАЛАС УНИОН

За членовите на ИПА Македонија, ДАЛАС УНИОН ТУРС нуди специјални попусти за своите аранжмани. За подетални информации контактирајте ја агенцијата.

ДАЛАС УНИул. Дебарца бр. 29, 1000 Скопје
(во близина на Грчкиот конзулат)
+389 2 3222981
+389 2 3238530
+389 71 236243
dalasunion@gmail.com
info@dalasunion.com.mkОН ТОУРС Дооел

Попуст од: %
ул. Дебарца бр. 29, 1000 Скопје
Телефон: +389 2 3222981
e-mail: dalasunion@gmail.com
Посетете ја странатаВОЈАЖЕР

За сите членови на ИПА, ВОЈАЖЕР ТУРИСТИК СЕРВИС нуди специјални попусти за користење на услуги од нивниот асортиман, и тоа:

За редовни пакет програми – 8% попуст.

За програми со early booking – 6-7% попуст.

За програми Дубаи – 40 евра по платежен патник.

За егзотични дестинации и организирани групни патувања – провизијата е фиксна и зависи од дестинацијата и терминот.

За авионски карти – провизијата е фиксна и зависи од авио компанијата и дестинацијата.

За индивидуални аранжмани – провизијата е варијабилна.

Попуст од: 6-8%
Димитрије Чуповски бр. 26 Лок. 3 (спроти гимназијата Јосип Броз - Тито на самата главна улица до Turkish Airlines)
Телефон: +389 2 3222-260
e-mail: voyager@t-home.mk
Посетете ја странатаСИБА ИНТЕРНАЦИОНАЛ ДБМ

Попуст од 20% за ангажирана работна рака и услуги. Во попустот не влегува трошокот за работни материјали и средства и за секоја ангажирана работа или услуга се составува и потпишува договор.

Се занимава со сервиси за:

* чистење,
* климатизација и вентилација,
* електрика, водовод и канализација,
* греење,
* столарски услуги,
* браварски услуги,
* лимарски услуги,
* хортикултура,
* останати лесни поправки,
* останати специјализирани услуги.

Попуст од: 20%
ул. Даскал Камче“ бр.30Б
Телефон: +389 78 245 241, +389 78 217 241, +389 2 6133 279
e-mail: info@sibainternacional.com
Посетете ја странатаСАВА ОСИГУРУВАЊЕ

За ИПА членовите овозможен е единствени дополнителни 15% попуст на услугите и сервисот.

КАСКО ОСИГУРУВАЊЕ

Со каско осигурувањето согласно условите за осигурување е покриена штетата поради уништување, исчезнување или оштетување на осигурените премети која ќе настане поради остварување на некоја од осигураните опасности – ризици.

ДОМАЌИНСКО ОСИГУРУВАЊЕ

Со осигурувањето во пакет на стамбени објекти и предмети во домаќинството согласно условите за осигурување е покриена штетата поради уништување, исчезнување или оштетување на осигурените премети која ќе настане поради остварување на некоја осигураните опасности – ризици.

ПАТНИЧКО ОСИГУРУВАЊЕ

Со патничко здравствено осигурување, САВА Осигурување врз основа на договорот за осигурување,потпишаната полиса и платената премија обезбедува помош и осигурителни услуги наведени во договорот-полисата, кои произлегуваат од осигурените случаи што ќе настанат во странство и се поврзани со патувањето во странство и тоа:
-здраствена помош и осигурување
-помош при патување и осигурување
-осигурување од незгода вклучувајќи и осигурвање од спортска незгода ако се плати дополнителна премија за осигурување.

Мрежа на Сава осигурување: https://mk.sava.insure/mk-mk/map/

Попуст од: 15
ул. Загребска бр.28а, 1000 Скопје
Телефон: +389 2 5101 500, (0800 80 000)
e-mail: contact@sava.mk
Посетете ја странатаРЕНТ А КАР – АРСИМИ КОМПАНИ

Арсими Компани на членовите на ИПА нуди попуст во висина од 15% на рент а кар услугите.
Рент а кар услугите се достапни и од аеродромите во Скопје (Александар Велики) и Приштина ( Prishtina International Airport).

Попуст од: 15%
Skopje International Airport & Prishtina International Airport
Телефон: +389 70 625 615
e-mail:
Посетете ја странатаСИНЕРЏИ ФИТНЕС ЦЕНТАР

За ИПА членовите овозможен е

35% попуст  при купување на услуги од Фитнес и Спа

20% попуст на услугите: масажи, третмани, персонални тренинзи и групни активности

Попуст од: 20-35%
ул. Владимир Комаров бр. 11а
Телефон: +389 2 2440 025,+389 2 2440 005
e-mail: info@synergyfitness.com.mk
Посетете ја странатаТРЕНД АС СПА

За ИПА членовите овозможен е

 • 40% попуст  при купување на призводи од нивниот асортиман и други услуги од Фитнес и Спа
 • 20% попуст на акциски цени и пакети
Попуст од: 20-45%
Виктор Иго 23, Скопје
Телефон: +389 2 2772 850, +389 78 700 528
e-mail:
Посетете ја странатаФРИЗЕРСКИ САЛОН „ПОПАЈ“

За ИПА членовите овозможен е

25% попуст  на услугите.

Попуст од: 25%
Народен Фронт 19 лок.6-а, ТЦ Беверли Хилс
Телефон: +389 2 3119 133
e-mail:
Посетете ја странатаЕтно Село „Тимчевски“

Ресторан

За членовите на ИПА овозможен е попуст од 20% на производи и услуги.

Попуст од: 20%
Младо Нагоричане, Куманово
Телефон: +389 75 497 749, +389 31 497 749
e-mail: contact@etnoselo.com.mk
Посетете ја странатаЕтно Село „Тимчевски“

Хотелско сместување

За членовите на ИПА овозможен е попуст од 20% на производи и услуги.

Попуст од: 20%
Младо Нагоричане, Куманово
Телефон: +389 75 497 749, +389 31 497 749
e-mail: contact@etnoselo.com.mk
Посетете ја странатаЕтно ресторан „Манастир“

За членовите на ИПА овозможен е попуст од 30% на производи и услуги.

Попуст од: 30%
Манастир „Св. Јоаким Осоговски“, Крива Паланка
Телефон: +389 76 499 599
e-mail: restoranmanastir@gmail.com
Посетете ја странатаРесторан „РИМ ПАРИЗ“

За членовите на ИПА овозможен е попуст од 20% на производи и услуги.

Попуст од: 20%
3та Македонска Ударна Бригада, Куманово
Телефон: +389 31 415 800, +389 31 475 500
e-mail:
Посетете ја странатаПивница „Батко Ѓорѓија“

За членовите на ИПА овозможен е попуст од 10% на производи и услуги.

Попуст од: 10%
Плоштад, Куманово
Телефон: +389
e-mail:
Посетете ја странатаРесторан „Фиш Бар“

За членовите на ИПА овозможен е попуст од 20% на производи и услуги.

Попуст од: 20%
Касапски Круг, Куманово
Телефон: +389 70 497 269
e-mail:
Посетете ја странатаДијаг ДОО Скопје

Изработка на промотивни материјали, деловни подароци, ракотворби, сувенири...

Попуст од: 20%
Бул. Јане Сандански бр. 113, 1000 Скопје, Р.Македонија
Телефон: +389 2 2 451 058
e-mail: contact@dijag.com
Посетете ја страната„Ла Тана“ Ресторан за свадби

Попуст од 20% на свадбени менија за сезона 2019. Попустот не важи на промотивни менија.

Попуст од: 20%
Камник, Скопје
Телефон: +389 78 200 544
e-mail:
Посетете ја странатаДИНО СПОРТ дооел

Спортска конфекција.

 • 10% попуст за купени производи во износ до 9.000 денари,
 • 15% попуст за купени производи во износ над 9.000 денари.
Попуст од: 10-15%
ТЦ Лептокарија, Скопје
Телефон: +389 70 250 441
e-mail:
Посетете ја странатаРесторан Бакал

Кафе - Ресторан - Пекара

Попуст од: 30%
Брвеница
Телефон: +389 70 283 845
e-mail:
Посетете ја странатаРесторан ВИОЛИНА

Петков Козметик - Ресторан ВИОЛИНА

20% попуст на редовни цени

За организација на прослави (родендени, матурски, ...) попуст по договор 

Попуст од: 20%
Пролет бр.4
Телефон: -
e-mail:
Посетете ја странатаАстера Ланч Бар и Игротека

Ланч Бар и Игротека

Попуст од: 20%
ул. Њу Делхиска 7, Скопје
Телефон: +389 2 305 2352, +389 2 305 2353
e-mail: contact@loungebarastera.com
Посетете ја странатаРесторан ПРОТЕУС

Наспроти Соборна црква

10% попуст од редовните цени кој важи и за нарачки кои сами ги подигате (нема достава)

нема попуст на акциски цени

Попуст од: 10%
Наспроти Соборна црква
Телефон: -
e-mail: -
Посетете ја странатаЦвеќара „ЕМА“

15-20%

Попуст од: 15-20%
Цветен пазар локал 4, Скопје
Телефон: -
e-mail: -
Посетете ја странатаКлариса Наилс

Попусти:

30% - маникир, педикир, третмани за лице, релакс масажи, масажи на грб, антицелулитни масажи
10% - фенирање, шишање, третмани на кос
20% - шатирање, фарбање на коса
20% - професионална шминка
20% - надградба на свилени трепки
20% - ладна и топла депилација
15% - едукативни семинари за изработка на нокти и правилно користење на материјалите
10% - едукативни семинари за изработка на нокти и правилно користење на материјалите (државна и интернационална диплома)

5% попуст на пакети од промоција

Попуст од: 5-30%
Бул. Јане Сандански бр. 90/3/1, Скопје
Телефон: -
e-mail: -
Посетете ја странатаСпектар Клининг

Хемиско чистење, перење, пеглање, ...

20% попуст на услуги и издавање на производи од нивен асортиман

Попуст од: 20%
ТЦ Бисер локал 21, Скопје
Телефон: +389 78 321 221
e-mail: -
Посетете ја странатаРесторан „Т'га за југ“

20% попуст на производи и услуги.

Попуст од: 20%
Бул. Јане Сандански 20/12, Скопје
Телефон: +389 70 377 789
e-mail: -
Посетете ја странатаТД КА ДИС Скопје

Сервисни услуги за мултибренд возила сервисирање

Работна рака и резервни делови 20%

*попустите се изразени во проценти,и не важат за актуелни акции во кои е веќе вкалкулиран попуст.

Дарко Ивчевски – КАДИС сервисен центар – 070/296-779 маилdarko.ivcevski@kadis.com.mk

Попуст од: 20%
ул.Скупи бр.14 Скопје
Телефон: +389 70 296 779
e-mail: d.ivcevski@kadis.com.mk
Посетете ја странатаДинамикс ДОО

 5% попуст од редовна цена за купување на мотори
10%  попуст од редовна цена за купување на мото опрема и галантерија
10%  попуст од редовна цена за сервисни услуги и резервни делови

Попуст од: 5-10%
Франклин Рузвелт, Скопје
Телефон: -
e-mail: -
Посетете ја странатаAутомотив Груп

ПОПУСТИ за членовите на ИПА

1.Продажба на нови возила

RENAULT

 • Twingo 8%
 • Clio 10%
 • Capture 12%
 • Megane 12%
 • Kangoo 10%
 • Espace 14%
 • Koleos 14%
 • Kadjar 14%
 • Товарна програма 10%

 DACIA

 • За сите модели 4%

 NISSAN

 • За сите модели 10%

 *попустите се изразени во проценти,и не важат за актуелни акции во кои е веќе вкалкулиран попуст.

2.Сервисни услуги за RENAULT,NISSAN и DACIA 

 Работна рака и резервни делови 20%

 

Контакти:

RENAULT/ DACIA продажба Милан Ружиновски 070/225-353 маил:milan.ruzinovski@renault.mk
NISSAN продажбаСнежана Арсова Трнски 070/330-747 маилsnezana.arsova@nissan.mk
RENAULT сервисен центарИлија Пандилоски 072/ 222-560 маил:ilce.pandiloski@renault.mk
Попуст од: 4-20%
ул.Скупи бр.14 Скопје
Телефон: -
e-mail: -
Посетете ја страната