ОБЈАВИ ЗА НОВИ НАСТАНИ


25.03.2018 23:06


НОВИ ИПА ЗНАЧКИ

Ги известуваме членовите на ИПА Македонија дека е изработен дизајнот на новата значка на Здружението.

 

Значката ќе биде персонализирана со изгравиран број на членската картичка на членот на ИПА Македонија.

 

НАПОМЕНА:

Значка може да нарачаат само активни членови со регулирана членарина.
Барање за изработка на значка да не се поднесува заедно со пристапница, односно барањето нема да се прифати пред изработка на членска карта.

Рок за изработка на значка е 30 дена од уплата и поднесување на барање.

Рок за изработка на членска картичка е 60 дена од поднесување на пристапница.

Значката може да се добие со пополнување на следното барање за изработка. Цената за изработка на значката е 990,00 денари кои треба да се уплатат на фирмата изработувач со користење на ПП10 уплатница која се пополнува на следниот начин:

Барањето со фотокопија од уплатницата во прилог да се достави до лицето за контакт во регионот.23.03.2018 12:03


ПОНУДА ЗА 8МАРТОВСКА ПРОСЛАВА

Ресторан Букет
Почитувани,

 Ресторан Букет Ви испраќа понуда за 8мартовска прослава  за вас и вашата компанија за организирање на прослави, за денски и вечерни термини на прославите ќе ве забавува музичка група.Понудените менија се со храна,пијалок во неколку варијанти.За информации и резервации ве молиме да не контактирате.

Во продолжение Ви ја доставуваме следнава понуда да бидете наши драги гости по повод престојните 8мартовски прослави. 

МЕНИ 1

Ладна закуска
***
Зелена салата
***
Бела Вешалица, Пилешки стек
Гарнир: Помфрит
Домашна погача
***
Чоколадна торта

 Цена: 500,00 денари

 Пијалок се плаќа дополнително по нарачка или
 Неограничен пијалок(Вино наливно,пиво,сокови газирани негазирани,минерална вода,ракија) цена 250,00.
Неограничен пијалок(вино 0,750 тиквеш,пиво,сокови газирани,негазирани,минерална вода,ракија, узо,вотка) цена 350,00

 .

МЕНИ 2

Букет ордевер
Фурнарини
***
Мешана салата
***
½ Селско месо
Пилешки увијач
Пекарски компир
Домашна погача
***
Баклава

 Цена: 600,00 денари

Пијалок се плаќа дополнително по нарачка или
 Неограничен пијалок(Вино наливно,пиво,сокови газирани негазирани,минерална вода,ракија) цена 250,00.
Неограничен пијалок(вино 0,750 тиквеш,пиво,сокови газирани,негазирани,минерална вода,ракија, узо,вотка) цена 350,00

Поминете пријатни моменти во ресторан БУКЕТ и уживајте во прекрасните звуци со  кои ќе Ве забавува реномиран оркестар.

Повелете во Ресторан БУКЕТ - ВКУСЕТЕ ЈА РАЗЛИКАТА , разбудете ги сите сетила и уживајте.

За сите дополнителни информации Ви стоиме на располагање да не контактирате.

Ви благодариме на довербата.

Поздрав,
Ресторан Букет
Тел:02/3112-112

 

Лица за контакт: Сашка Стојановска 078/434-003
                          Горан Блажевски Моб:070/232-470                                
                           restoranbuket@yahoo.com


02.03.2018 00:16