Il Cammino

IL CAMMINO – МЕБАТЕКС

МЕБАТЕКС на членовите на ИПА нуди попуст на своите производи во висина од 30% (на акциски производи во висина од 10%). Повеќе информации на:

тел: 02/ 3215 283

email: info@ilcammino. com. The teachers’ unions, which have both endorsed talk sen. mk

E-Mail: info@ilcammino. com. mk
.

Напишете коментар

"SERVO PER AMIKECO"