logo

Хотел Скрадус

Хотел “Скрадус” на членовите на ИПА нуди попуст во висина од 20% на сите услуги.

Повеќе информации на:

Рецепција
+389 44 361-228 ( Емин Велија )

Генерален менаџер
+389 70 259-806 ( Хашим Хасани )

Попова Шапка 1200 , Македонија

Напишете коментар

"SERVO PER AMIKECO"