logoja

Рент а кар – Арсими Компани

Арсими Компани на членовите на ИПА нуди попуст во висина од 15% на рент а кар услугите.
Рент а кар услугите се достапни и од аеродромите во Скопје (Александар Велики) и Приштина ( Prishtina International Airport).

Повеќе информации на:

http://www.arsimicompany.net/en/rent-a-car/

тел: +389/70625615

email: info@arsimicompany.net

Напишете коментар

"SERVO PER AMIKECO"