Stara_kuka_dimitrije

Ресторан Стара куќа Димитрије

„Стара куќа Димитрије“ ДОOЕЛ (спроти МНТ) за членовите на ИПА овозможува 20% попуст од редовната цена за користење на нивните услуги.

Адреса:
Пајко Маало 14, Скопје Македонија

Контакт телефони:
+389 2 31 31 376
+389 71 26 31 81

Факс:
+389 2 31 19 668

 

Kingston, an associate professor at the university https://pro-essay-writer.com of kansas, in lawrence, and a co-director of the center for educational testing and evaluation, also has concerns about computer-adaptive assessments

Напишете коментар

"SERVO PER AMIKECO"