popusti

Еј-Би-Си Центар за странски јазици

Изучување на странски јазици, професионален превод, симултан превод, според ЕУ стандарди во неформалното образование. Попуст за изучување англиски јазик-годишна настава/курс 30% , 20% за семестрални курсеви од 3 месеци и 10% за интезивни курсеви од 1 месец. 070 / 205-908
078 / 414-291

.

Напишете коментар

"SERVO PER AMIKECO"