logo-DALAS-UNION

Туристичка агенција Далас Унион

За членовите на ИПА Македонија, ДАЛАС УНИОН ТУРС нуди специјални попусти за своите аранжмани. За подетални информации контактирајте ја агенцијата.

ДАЛАС УНИОН ТОУРС Дооел

ул. Дебарца бр. 29, 1000 Скопје
(во близина на Грчкиот конзулат)
+389 2 3222981
+389 2 3238530
+389 71 236243
dalasunion@gmail.com
info@dalasunion.com.mk

Напишете коментар

"SERVO PER AMIKECO"