Royal_House_Group_banner

Royal House Groupe – Swarovski

“Royal House Group“ е ексклузивен дистрибутер за територијата на Р.Македонија на реномираните светски брендови: Villeroy & Boch, Swarovski, Rozenthal, WMF, Leonardo, Nachtmann, Brabantia, Riedel и Umbra. 2006- Отворен е првиот продажен салон ”My House of Villeroy&Boch” 2007-Во Скопје е претставен Swarovski со Premium Shop 2009-Отворен е “Royal House” – ексклузивен продажен простор ,уреден и опремен по највисоките стандарди , во кој има сирика палета на врвно дизајнирани и висококвалитетни кујнски садови и декоративни предмети од Villeroy & Boch, Rozenthal, WMF, Leonardo и Alfi од порцелан , кристал и сребро.

За членовите на ИПА “Royal House Group“ нуди попуст од 10% на сите производи.

ул.Македонија бр.32
телефон/факс
+389 2 3221 500

http://www.royalhouse.mk/Swarovski.html

contact@rhg.com.mk

google

Напишете коментар

"SERVO PER AMIKECO"