Restoran_FURNA

Ресторан ФУРНА

Не е потребно да одите во Италија, за да се почувствувате одсатни од секојдневието, потребно е само да го посетите ресторанот Фурна. Ќе бидете прекрасно пречекани и послужени од професионалниот персонал на ресотранот, каде што перфекцијата е секојдневие. Ви препорачуваме една чашка бело вино, од огромниот избор на вина со кои располага ресторанот или било кој безалкохолен пијалок. Доколку времето е сончево и прекрасно, преубавата тераса на ресторанот Фурна ќе ве дочека подготвена за уживање.

За членовите на ИПА, ресторан ФУРНА обезбедува попуст од 10%.

Metropolit Teodosij Gologanov, Скопје, Македонија, 1000
078 255 849
02/ 30 80 025
We won’t go into the specifics of backing up look at this portal your entire computer or your documents, but we’ll look closely at how to back up your itunes music collection, your playlists, ratings and other information for your itunes library

Напишете коментар

"SERVO PER AMIKECO"