restoran_kaj_pero_slika

Ресторан КАЈ ПЕРО

За членовите на ИПА следува попуст од 20%.

Адреса: Орце Николов 109
Место: Скопје
Телефон 2: 070 231987
Локација: Дебар маало

Напишете коментар

"SERVO PER AMIKECO"