muzej_na_mak_borba_slika

Музеј на македонската борба

За членовите на ИПА и нивните семејства билетот чини 50 денари.

Музеј на Македонската борба Скопје

Адреса : Иљо Војвода ББ , П.Ф. 211 , 1000 Скопје телефон/факс : 02 3256 667 ; 3256 668,
е-пошта: mmb@mmb.org.mk
Порта Македонија

Then I ask them to do some exploratory writing until they land on a big idea or critical statement around which they can build http://writemypaper4me.org/ an article

Напишете коментар

"SERVO PER AMIKECO"