Satci_logo

Парфимерии ШАТЦИ

За членовите на ИПА Македонија, следува попуст од 17%, и за производи кои се веќе на попуст дополнителни 5%.

+389 77 802 848
Скопје, ул. Љубљанска 4

http://schatze.mk/

Потребата од претставување на естетика, стил и начин на живот од секогаш се одсликувала во личниот изглед и сензуалното човеково сетило “мирис”. Се започна во 1998 година кога беше отворена првата парфимерија во Тетово, за потоа успехот да резултира во број еден ланец луксузни парфимерии во Македонија.Денес Шатци има 9 парфимерии распоредени во Скопје (ГТЦ, Т.Ц. Буњаковец, Т.Ц. Бисер, Плоштад Македонија, Чаир ), Тетово, Гостивар, Битола, Штип, кој ги исполнуваат светски брендови како PACO RABBANE, GIVENCHY, ESTEE LAUDER и многу други.

Потребата Вие да се чувствувате како да сте дел од цела оваа приказна ја дозволува професионалниот тим и мирисната убавина на Шатци, каде Вие важите за личност, а не број.

СО ПОЧИТ,

ВАШИОТ ТИМ НА ШАТЦИ ПАРФИМЕРИИ

Напишете коментар

"SERVO PER AMIKECO"