Eliksir_logo

Парфимерија ЕЛИКСИР

За членовите на ИПА Македонија, следува попуст од 25%.

Еликсир е компанија основана во 1993 година, која е ориентирана кон своите клиенти и потрошувачи и која од својот почеток работи на полето на дистрибуција и продажба на парфеми и декоративна козметика.Брендовите кои во Македонија ги застапува Еликсир се : Hugo Boss, Dolce & Gabbana, Gucci, Lacoste, Escada, Naomi Campbell, Mexx, Puma, Replay, Bruno Banani, Tom Tailor и секако светски познатата декоративна козметика MAX FACTOR.

+389 2 322 2606

Скопје, Веро-Центар приземје
Vero-Centar prizemje

Напишете коментар

"SERVO PER AMIKECO"