Гостилница „БОНИ“

За членовите на ИПА следува попуст од 15%

Адреса:
Улица: Борка талески 3, 1000 Скопје, наспроти Грчка амбасада

Контакт:
Тел: +389 (0)70 322 202

Напишете коментар

"SERVO PER AMIKECO"