popusti

Мотоцентар – Центар за гуми

За ИПА членовите овозможен е 25% попуст на производите и услугите.

Контакт:
  • Адреса: Момин Поток бб (Качанички пат) и Првомајска бр.4 Кисела Вода Скопје
  • Тел. ++ 389 2 3095 777 / ++ 389 2 774 144
  • Е-mail: info@motocentar.com.mk

Напишете коментар

"SERVO PER AMIKECO"