sonce-logo-small

Едукативен центар СОНЦЕ

За членовите на ИПА и нивното потесно семејство овозможува попуст од 20% на редовните цени за услугите од програмата која опфаќа:

  • Курсеви за странски јазици
  • Курсеви  информатика
  • Детски развој
  • Спорт и забава

Контакт:

Телефони: +389 2 2455 041 ; +389 71 935 208  ;  +389 70 372 179

email: contact@sonce.com.mk

Web страна: Сонце

Локација: Кликни тука за мапа

Напишете коментар

"SERVO PER AMIKECO"