ВОЈАЖЕР

 

voyagerlogo

За сите членови на ИПА, ВОЈАЖЕР ТУРИСТИК СЕРВИС нуди специјални попусти за користење на услуги од нивниот асортиман, и тоа:

За редовни пакет програми – 8% попуст.

За програми со early booking – 6-7% попуст.

За програми Дубаи – 40 евра по платежен патник.

За егзотични дестинации и организирани групни патувања – провизијата е фиксна и зависи од дестинацијата и терминот.

За авионски карти – провизијата е фиксна и зависи од авио компанијата и дестинацијата.

За индивидуални аранжмани – провизијата е варијабилна.

Контакт:

  • Ул. Васил Главинов бр. 6 локал 3, 1000 Скопје
  • Тел/факс. ++ +389 2 3222-260
  • e-mail: voyager@t-home.mk
  • web – Voyager

Напишете коментар

"SERVO PER AMIKECO"